05 / 05 / 2024

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salman Eybek tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Ekinci Rezidans Kat:1'de kuruldu.



Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salman Eybek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Hafriyat: Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir.Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak nakliye ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü taşımacılık ihalelerine katılmak, servis, garaj, ve galeri gibi tesisleri açmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işlemleri yapmak, konusu ilgili her türlü otomobil, otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, ve diğer motorlu araçların alımını, satımını, ithalatını ve pazarlamasını yapmak.   b)Turizm: Şirketin kendi amaç ve konusu içinde yürürlülükte bulunan mevzuat çerçevesinde yerli ve yabancı ülkelerden her türlü turizm sektörüyle ilgili otel,motel,bar,pavyon,disko gibi yerler açmak ve işletmek.Turizm acentelerine bağlı turlar düzenlemek,Restoran,kafeterya,pastane,lokanta gibi işyerleri açmak ve işletmek.Kayak ve teleferik hatları kurmak ve işletmek.Her türlü otel,motel,yurt,pansiyon,tatil köyü ve turistik tesis gibi işletmeler kurarak faal işletmelere ortak olabilir.Gerekli hallerde işletmeleri devralır veya kamp yerleri tatil köyleri park ve bahçeler gibi ticari amaçlı ticari tesisleri inşa etmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek turizm işletmeciliği yapmak.Her türlü turizm amaçlı ve büro mobilya eşyaları alım satımını, bayiliğini yapmak imalathaneler fabrikalar kurmak.Yemekhane ve kafeterya eğlence yerlerine restoran cafe pastane gibi yerleri açmak çalıştırmak ihale etmek.Turizm amaçlı süs eşyaları ziynet eşyalarının alım satımını yapmak amaç ve konuları ile ilgili işçilik ve taşeronluk almak ve vermek ve bunların alımını satımını acenteliğini ve bayiliğini yapmak, imalathaneler fabrikalar kurmak ürünlerin imalatını ihracatını yapmak c)Hayvancılık :Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir.



Geri Dön