28 / 04 / 2024

Tango Kule ödeme planı!

Tango Kule ödeme planı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

70 milyon TL yatırım bedeli Dap yapı imzası ile hayata geçirilen Tango Kule projesi İstanbul'un Kartal bölgesinde yaşama geçiriliyor. Tango Kule ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor.



10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Tango Kule  projesi İstanbul'un Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. Yaşamın başladığı Maltepe Tango Kule Evleri  DAP Yapı  imzası ile yükseliyor. Tango Kule ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor.


Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşan Tango Kule Maltepe Evlerinde kapalı otopark, yürüş parkurları, yüzme havuzu, fitness center, cafe, restoran ve spor alanları gibi sosyal donatılarda yer alıyor. Tango Kule satış ofisi ile 444 33 39 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 


Kartal Tango Kule Evlerinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Tango Kule ödeme planı bilgisinden önce projenin detayları ile devam edelim. 63 adet 1 oda 1 salon ve 19 adet stüdyo daireden meydana gelen Dap Yapı Tango Kule Konutları 70 milyon lira yatırım bedeline sahip. 


Projede yer alan stüdyo daireler 43 metrekare ile 62 metrekare arasında, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare ile 79 metrekare arasında değişiyor. Dap Yapı Tango Kule satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan dairelerin satışları tamamlandı. Tango Kule ödeme planı bilgisinin ayrıntılarını satış ofisinden öğrenebilirsiniz.


Tango Kule nerede?

Dap Yapı Tango Kule adres: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul


Tango Kule iletişim:

Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr   

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön