05 / 07 / 2024

Tango Kule Residence'ta son durum! 179 bin TL'ye!

Tango Kule Residence'ta son durum! 179 bin TL'ye!

Tango Kule Residence'ta alanları 43- 62 metrekare arası 129 adet stüdyo/single, 56-79 metrekare arası 63 adet 1+1 suit dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor



 

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dap Burgu ve Dap Dalga’nın ardından yine ilginç bir tasarımla projelendirilen Tango Kule, birbirine sarılarak dans eden bir çifti andırıyor. İç içe geçerek kenetlenen bina tasarımı, dış cephede camların renk oyunuyla beslenerek smokin giymiş bir erkek ve dore elbiseli kadın figürüne dönüşüyor. Dap Yapı’nın inşa ettiği Tango Kule, dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de lobiden itibaren lüksün yeni tanımı ile buluşturacak bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip. 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek. 

Tango Kule, “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletiliyor. Daire sahipleri dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebiliyorlar. 

Marmara’nın süsü Adalar, doyumsuz seyir imkânı veren panoramik camdan günün her anı bir tablo güzelliğiyle salonunuza doluyor. Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı yürüyüşlerin vazgeçilmez parkuru oluyor.

Tango Kule, Burgu Kule ile birlikte 10 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor. Projelerin hemen yanında bulunan Dap Royal Center bünyesindeki DAP Club ortak kullanıma açılıyor. Site sakinleri aynı parsel içinde bulunan Burgu Kule'nin sosyal tesislerinden faydalanabiliyor. Cafe, restoran, Türk Hamamı, sauna, fitness, yoga ve plates salonu gibi sosyal donatılar eksiksiz bir görünüm arz ederken, terastaki gökyüzü manzaralı jakuzi, keyfi zirveye taşıyor.

129 adet stüdyo/single ve 63 adet suit olmak üzere toplam 192 adet rezidans dairenin yer aldığı 21 katlı projenin 12 dükkandan oluşan özel bir çarşısı da mevcut.

Stüdyo ve suit daireler istenildiği takdirde birleştirilip 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde büyük bir daire olarak kullanılabiliyor. Modül dairelerin birleşmesiyle bir katın tamamını almak da mümkün.

Alanları 43- 62 metrekare arası 129 adet stüdyo/single, 56-79 metrekare arası 63 adet 1+1 suit dairelerin fiyatları 179 bin TL’den başlıyor. Yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi veya yüzde 30 peşinle 36 aya kadar vadelendirilen DAP finans sistemiyle ödeme kolaylıkları sunuluyor. Projede en yüksek fiyat 399 bin TL olarak belirlendi.

444 33 39

http://www.dapyapi.com.tr/

 


Geri Dön