Yeni Şirketler

Tangür İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Tangür İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Tanrıverdi  tarafından kuruldu. 

Tangür İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Tanrıverdi tarafından kuruldu. 

Tangür İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. A-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, B-Vinç ve benzeri diğer inşaat ekipmanlarının operatörü ile birlikte kiralanması.İnşaatlarda kullanılan makine ve iskele ekipmanların kiralanması. 2- Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası A- Demir/çelikten bar ve çubukların, profillerin, levha kazıkların (palplanş), tüp ve boruların toptan ticareti (filmaşin, inşaat demiri, sondaj borusu, petrol. 

Adres: Kordonboyu Mah. Özçin Sok. Kardeşler İşhanı No:17/8 Kartal