Kim Kimdir?

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tanju Kaya’nın biyografik bilgisi...

TANJU KAYA KİMDİR?

Tanju Kaya, 1964 yılında dünyaya gelmiştir.

TANJU KAYA NEREDEN MEZUN OLMUŞTUR?

DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Tanju Kaya, 1985 yılında Gazi Üniversitesi’ni kazanmıştır ve bu üniversitede, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi alanında Lisans eğitimi başarıyla tamamlamıştır.

TANJU KAYA İŞ HAYATI!

DENİZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Tanju Kaya, iş hayatına yani kariyerine 1986 yılında Pamukbank'ta başladı. Tanju Kaya’nın kariyerine şöyle devam etmiştir;

DenizBank'ın ilk sahibi kimdir?

Zorlu Holding, Özelleştirme İdaresince yapılmış olan ihalede Denizcilik Bankası'nın lisans hakkını satın alarak aynı sene içinde ismini DenizBank olarak tescil ettirdi.

DenizBank'ın ortağı kim?

DenizBank A.Ş., Türkiye'de faal olan Dubai menşeli, özel sermayeli bir mevduat bankası konumundadır. 2018 yılının Mayıs ayında Rus Sberbank Denizbank hisselerini Birleşik Arap Emirlikleri merkezli olan Emirates NBD'ye satarak devir etti.