19 / 05 / 2024

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, yapılan açıklamada hangi kadrolara personel alınacağı ile başvuru nitelikleri merak ediliyor. 



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı başvuruları başladığı açıklandı. Başvurular 6-10 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Adaylar başvurularını online olarak e-Devlet internet sitesinden yapabilecekler. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Buna göre, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartlarını taşımak, adayın T.C. vatandaşı olması, askerlik ile ilgili  ilişiği olmamak gerekiyor. aydinlik.com.tr'de yer alan bilgiye göre; KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenlerin ise KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak, YDS puanı olmayanların yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirileceği kaydedildi.

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

PERSONEL ALIMI BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 1 kadro için 4 kat maaş, CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kadro için 3 kat maaş, Yazılım Mimarı Brüt Sözleşme alımı 2 kadro için 4 kat maaş, Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 kadro için 3 kat maaş, Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 4 kadro için 2 kat maaş verileceği kaydedildi.

Buna göre, 2-3-4 kat maaşlar ile başvuru mezuniyetleri: bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği şeklinde gerçekleşecektir. Öte yandan iki kat maaş ile birlikte  başvuru mezuniyetleri: fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümünden yapılacak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular 06.05.2024 tarihinden 10.05.2024 tarihi saat 17:00 ’a kadar e-devlet
üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılacak ve istenilen belgeler taranılarak elektronik ortama aktarılacaktır. Kılavuz: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/04/20240419-4-9.pdf

Akbank açıkladı! Akbank personel alımı yapacak...

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak!

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu! 


Geri Dön