01 / 05 / 2024

Taraklı Termal Tatil Köyü, MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'nda dikkat çekti!

Taraklı Termal Tatil Köyü, MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'nda dikkat çekti!

MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarı'nın 6. Holünde açtığı Taraklı evlerini andıran standıyla yerli ve yabancı işadamlarının ilgi odağı olan Taraklı Termal Tatil Köyü; satış ve tanıtımda büyük ilgi gördü.



SATIŞ VE TANITIM Taraklı'da 2015 yılında faaliyete geçecek olan Türkiye'nin en büyük tesisine sahip 1300 daire ve 31.200 devre mülk ile sağlık ve sosyal tesislerden oluşan Taraklı Termal Turizm; ikinci kez katıldığı MÜSİAD 15. Uluslararası Fuarfnda projenin devre mülk satış ve pazarlamasuu gerçekleştirdi. Dünya'nın birçok ülkesinden ve Türkiye'nin tüm şehirlerinden gelen yerli ve yabanca katılımcı ve ziyaretçi-, lerin ziyaret ederek yoğun ilgi gösterdiği Taraklı Termal Standı; fuarın gözdesi oldu. Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç'unda bizzat bulunduğu stantta daha önce tanıiım ve lansmamn yapıldığı tesisin 1+1 ve 2+1 olmak üzere aylara göre 12+24 ve 36 aylık taksitlerde 15 günlük devre mülk satışı gerçekleştirildi. 


HAZİRAN 2015!

İsnüni Tarihi Taraklı İlçesi'nden alan Taraklı Termal doğanın mucizesini Türkiye ve Dünyaya sağlık ile eğlenceyi birleştirerek sunarak, bunu çalışanlarıyla verimli ve sürdürülebilir kılarak yenilikçi yapısıyla sağlık ve turizm sektöründe uluslararası lider bir marka olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. Tamamlandığında 400 kişiye doğrudan, 2000 kişiye dolaylı olarak iş olanağı sağlayacak ve Metropollere 1-2 saat meşalede olan Taraklı Termal, Taraklı Termal; tatilin, sağlığın, eğlencenin, kültür ve sanatın başkenti olacak şeküde dizayn cdüiyor. Haziran 2015 ayı içinde faaliyete geçecek olan Taraklı Termal; hastane projesi de 2016 yılının içinde başlayıp 2018 yılı içinde faaliyete geçmiş olacak. 

Yeni Sakarya



Geri Dön