28 / 04 / 2024

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...



Merkez Bankası dün ezenflasyonda kararlılık mesajı vererek TL'ye geçiş zamanın geldiğini belirtti. Dolar kuru bugün 29 liraya euro ise 32 liraya tırmanıyor. Peki döviz kurları bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 döviz kurları...

TÜRK LİRASI YÜZDE 35,4 DEĞER KAYBETTİ!

Türk Lirası,  dolar kuru karşısında yıl başından beri yüzde 35.4 değer kaybetti. Kur üzerinde kamu kontrolünün gevşediği haziran ayından bugüne TL'deki değer kaybı ise yüzde 28.44 TL oldu.

Tarihi rekor! Dolar 29 TL ye, Euro 32 TL ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

TÜRK LİRASI'NA GEÇİŞ ZAMANI GELDİ!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan İstanbul Sanayi Odası'nda dün yaptığı konuşmasında dezenflasyonda kararlı olduklarını ve TL'ye geçiş zamanının geldiğine inandıklarını açıkladı.

Gaye Erkan konuyla ilgili olarak "Biz üzerimize düşeni yaparken şu ya da bu sebeple 'algı, kabul, itibar' üçlüsü devreye girmiyorsa, enflasyonu daha yüksek bir maliyetle de olsa bu patikaya oturtmaya azimli ve kararlıyız" dedi.

Tarihi rekor! Dolar 29 TL ye, Euro 32 TL ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?
DOLAR 29 LİRAYA TIRMANIYOR!

Dolar/TL kuru yükselişinde haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar/TL kuru 28,89 liradan alınıp 28,96 liradan satılıyor. 

EURO 32 LİRAYA YÜKSELİYOR!

Euro kuru tarihi rekorunu kırdı. Bugün euro kuru alış fiyatı bugün 31,601 lira satış fiyatı ise 31,770 liradan işlem görüyor.

Euro dolar paritesi ise yüzde 0,07 yükselişle 1,0967 bandından hareket ediyor. 

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Geri Dön