29 / 04 / 2024

Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etabı 10 Kasım'da konuşulacak!

Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etabı 10 Kasım'da konuşulacak!

10 Kasım Pazartesi günü toplanacak Sakarya Büyükşehir Meclisi’nde, Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etap çalışmalarının başlatılması için Büyükşehir Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi istenecek.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 10 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda; Serpan, Erenler ve Hendek ilçe meclislerinde alınan revizyon uygulama imar planlarını da içeren 44 maddelik gündem görüşülecek. Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda ayrıca, Tarihi Uzunçarşı 1. Etap Rekreasyon Projesinin hayata geçirilebilmesi için meclis üyelerinden Büyükşehir Belediye Başkanı ve encümene yetki verilmesi istenecek.

 

Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi

Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan proje hayata geçirilecek. Başkan Toçoğlu’nun yılbaşına kadar ihaleye çıkılacağını belirttiği çalışmalar kapsamında tescilli binalarda restorasyon çalışmaları, çarşı genelinde ise cephe düzenlemeleri yapılacak. Esnafın görüşlerine göre gerekli düzenlemelerin de yapılacağı proje, etaplar halinde hayata geçirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön