Kent Haberleri

Tarım Bakanlığı tam 10 kadroda 1.000 personel alacak! Açık kadrolar belli oldu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek için yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Duyuru kapsamında, tam bin adet geçici işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki, Türkşeker bünyesinde istihdam edilecek personeller hangi kadrolar için alınacak? İşte detaylar

Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkşeker bünyesinde görevlendirilmek amacıyla çeşitli kadrolara bin personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki, Türkşeker bünyesinde istihdam edilecek personeller hangi kadrolar için alınacak? İşte detaylar...

KADROLAR BELLİ OLDU

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklama kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Türkşeker AŞ’ye tam bin adet geçici işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Geçici işçi alımına yönelik başvuru koşulları 11 Temmuz 2023 tarih itibari ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak ilan içeriğinde yer alacak. Türkşeker Fabrikaları AŞ bünyesinde istihdam edilecek personellerin alınacağı kadro listesi ise şu şekilde oluştu:

Peki, başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

BAKAN İBRAHİM YUMAKLI DUYURDU

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkşeker Fabrikaları AŞ bünyesinde alınacak personellere ilişkin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yaptı.

Bakan İbrahim Yumaklı, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamalara yer verdi: “Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda toplam bin geçici işçi alımı yapacağız. Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.”

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Söz konusu alımlar ile ilgili talep edilen koşulların 11 Temmuz 2023 tarihi itibariyle İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden duyurulacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra, tüm başvuru işlemleri yine İŞKUR’un internet sitesi üzerinden 11 Temmuz 2023 - 17 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılabilecek.

Maximum mobil kullananlara ay sonuna kadar 600 TL hediye edilecek!

ŞOK’ta Vestel filtre kahve makinesi 1249 TL’ye, 3’lü su bardağı 45,95 TL’ye, Mintax kireç çözücü 13,95 TL’ye düştü!

Kadro bekleyen taşeron işçilere müjde! Taşerona kadroda detaylar tek tek belli oldu!