29 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.




Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi hizmete açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, Tarım Kredi'nin üretici ve tüketici arasında köprü olma noktasında yapılandırmasını hızlı bir şekilde dönüştürdüğünü belirtti.

Tarım Kredi Kooperatif Market in 205 inci şubesi Ankara da hizmete açıldı!

Bugün Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesinin açılışını yaptıklarını söyleyen Poyraz, "Mayıs ayı sonunda 300'üncü marketi açmayı hedefliyoruz. Bu sene sonunda da 500 rakamını inşallah yakalayacağız. Hem kalite hem de fiyat avantajını aynı anda bu mağazalarda inşallah tüketiciyle buluşturacağız." diye konuştu.

Tarım Kredi'nin ürünlerini dijital kanalar aracılığıyla da tüketiciyle buluşturacaklarını dile getiren Poyraz, tüketiciye uygun fiyat avantajı sağlarken doğal ürünleri de tüketiciyle buluşturmayı istediklerini söyledi. Poyraz, üretici ve tüketicinin sorunlarını minimize etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Marketin açılışına, Tarım Kredi yetkilileri, Tarım Kredi Market ve Pazarlama Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım ile çalışanlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Tarım Kredi Kooperatif Market in 205 inci şubesi Ankara da hizmete açıldı!

İlk şube 2017'de açılmıştı

İlk şubesi 2017 yılında faaliyete geçen ve başlangıçta fiyat regülasyonu için  büyük şehirlerde teşkilatlanan Tarım Kredi Kooperatif Market, 2020 sonunda 162 şubeye ulaştı.Market mağazalarında temel gıda, atıştırmalık, içecek, şarküteri ve kahvaltılık, et ve dondurulmuş ürünler, meyve ve sebze, temizlik ürünleri, sıvı yağ ve margarinler, kişisel bakım, kağıt ürünleri, gıda dışı olmak üzere yüzde 70 Tarım Kredi'ye ait ürünler mevcut.

 

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!


Geri Dön