Perakende

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine indirim akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kameraların karşına geçti ve Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan temel gıda ürünlerine indirim uygulanması için talimat verdiğini açıkladı. Türkiye’nin birçok şehrinde vatandaşlar, indirimden faydalanabilmek için  Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine hücum etti

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde Cumhurbaşkanı talimatıyla indirimli ürün dönemi dün itibarıyla hayata geçti. Türkiye’nin birçok şehrinde vatandaşlar, indirimden faydalanabilmek için  Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine hücum etti. İndirim uygulanan sarı etiketli ürünler oldukça ilgi görürken; şeker, un, pirinç, yağ gibi birçok indirimli ürün öğlen saatlerine kadar tükendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta enflasyonla mücadele kapsamında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini duyurdu.  Tarım Kredi marketlerinde satılan 30’un üzerinde temel gıda ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü (dün) itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçildi. Söz konusu marketlerde indirimli satış dönemi resmen başladı. Vatandaşlar, Türkiye genelinde 1.400’e yakın hizmet noktası bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinin önünde sabah erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabah daha henüz marketler açılmadan kuyruğa giren vatandaşlar, indirimli ürünlere oldukça ilgi gösterdi. Öğleye kadar bir çok markette başta şeker, pirinç ve yağ olmak üzere bir çok indirimli ürün tükendi.

Yapılan indirimler doğrultusunda, iki kilogram toz şeker 34 Türk Lirası'ndan, bir kilogram pilavlık bulgur 13.90 Türk Lirası'ndan, iki kilo pirinç 24.50 Türk Lirası'ndan bir kilogram kırmızı mercimek 19.50 Türk Lirası'ndan, iki kilo un 24.75 Türk Lirası'ndan bir litre ayçiçek yağı 33.50 Türk Lirası'ndan, 600 gram beyaz peynir 39.90 Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldı.

Yine süt ve süt ürünlerinden tavuk, çay ve kahve gibi ürünlere kadar birçok ürün grubunda temel gıda da indirim uygulandı. İndirimli ürünler Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde dün sabahtan itibaren “sarı etiketli” olarak satışa çıktı.  Örneğin; bu marketlerde iki farklı toz şeker markasından sarı etiketli olana indirim uygulanırken, beyaz etiketli olan toz şeker markası ise indirimsiz olarak satılmaya devam etti.

 

İŞTE İNDİRİM YAPILAN ÜRÜNLER!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yapılan açıklamada indirim yapılan ürünler şu şekilde sıralandı:

YİYECEK:

- Ayçiçek yağı, zeytinyağı, makarna,  pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, un, salça, şeker, tavuk, süt ürünleri, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz ve kavun.

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ:

-Kağıt peçete, rulo havlu, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, , kolonya ve bebek bezi

Editör Notu: Bu haber 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 18.18'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 17,96 Türk Lirası, euro 18,27 Türk Lirası, altının gramı ise 1.025 Türk Lirası değerindedir.

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

BİM 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu hafta BİM'de neler var? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve ette çılgın indirim! Migros'ta kapışılıyor! Bu fırsat kaçmaz! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi