Perakende

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları belli oldu mu? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde yapılacak indirim gündemde yer alıyor. Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor.

İşte Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatlarına dair detaylar…

Et fiyatlarında büyük indirim gündemde yer alan konulardan biridir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyükbaş hayvan etinde yüzde 30 ile 35 indirimli satış başlayacağını duyurdu.

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları belli oldu mu, ne kadar olacak? Kırmızı et fiyatları ne kadar? İşte 2022 Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına dair merak edilenler!

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKETLERİNDE ET FİYATLARI NE KADAR, BELLİ OLDU MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, et fiyatlarındaki indirim haberini halka duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Marketlerde vatandaşımızı zora sokanlar Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim başlattık. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Zeytinyağı Ayçiçek yağında da 20-30-40 çeşit ürünlerde de hızlıca indirime gidilecek. İsteğimiz ve düşüncemiz başa baş hususunda çalışacaksın kar amacı ile çalışmayacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi bu amaçla çalışmalarına hız verecek” şeklinde konuştu.

ET KİLO FİYATI NE KADAR OLDU?

Tarım Kredi Marketlerinde Et ve Süt Kurumu’nun et ürünlerine dair detaylar ve Et ve Süt Kurumu ürün grubunda yer alan fiyatlar ise şu şekilde:

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İstanbul Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir? En yakın Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Tarım Kredi Marketlerine gelecek indirim detayı!