Ekonomi

Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili vatandaşı şok eden ilginç gerçek!

Edirne'deki Tarım Kredi Kooperatifleri fiyatları ile Balıkesir'deki fiyatların farklı olduğu ortaya çıktı. Tarımdan Haber'in paylaştığı habere göre, Tarım Kredi Kooperatifleri Ağustos ayında Adana’da ayçiçek alım fiyatını (yüzde 40) yağ oranına göre 10750 TL/ton olarak açıklarken, önceki gün Edirne’de çiftçi ortaklara gönderilen mesajda ise (yüzde 40) yağ oranına göre ayçiçek alım fiyatının 11500 TL/ton olduğu açıklandı

Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki ürün fiyatlarıyla ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Tarımdan Haber'in paylaştığı habere göre, Tarım Kredi Kooperatifleri Ağustos ayında Adana’da ayçiçek alım fiyatını (yüzde 40) yağ oranına göre 10750 TL/ton olarak açıklarken, önceki gün Edirne’de çiftçi ortaklara gönderilen mesajda ise (yüzde 40) yağ oranına göre ayçiçek alım fiyatının 11500 TL/ton olduğu açıklandı.

AYÇİÇEĞİ ALIM FİYATININ ARTIRILDIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

Edirne’de çiftçilere gönderilen mesaj ilk planda Tarım Kredi Kooperatiflerinin ayçiçek alım fiyatında artışa gittiği şeklinde anlaşılırken, ancak kısa süre sonra durumun öyle olmadığı ortaya çıktı.

Edirne’de çiftçilere gönderilen 11500 TL/ton fiyatın sadece Trakya’daki alımlar için geçerli olduğu onun dışındaki bölgelerde ise 10750 TL/ton alım fiyatında bir değişikliğe gidilmediği anlaşıldı.

Vatandaşı bekleyen büyük tehlike! CHP'li isim tek tek açıkladı

Emekli ve memura yine zam göründü! İşte yeni maaşlar!

İslam Memiş, 'Hayra alamet değil' dedi, tarih verdi!