Perakende

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçilere has uygulamalarından biri de Tarım Kredi Marketleri'dir

Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye'de tarım sahasında hizmet veren bir kooperatif sistemidir. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçilere has uygulamalarından biri de Tarım Kredi Marketleri'dir. Tarım Kredi Marketleri, çiftçi ve tarımsal imalatçılara tarım girdileri, yem, tohum, ilaç, gübre gibi tarım ürünlerini ve hayvan besleme ekipmanları gibi ürünleri sunan bir zincirdir.

Tarım Kredi Marketleri, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin bir parçası olarak, çiftçilerin tarımsal imalatlarında gereksinim duyulan malzemeleri makul ücretlerle temin ederek tarımsal üretimin artmasına ve gelişmesine katkı sağlamaktadır. Tarım Kredi Marketleri, Türkiye'nin tümünde birçok şehir ve ilçede bulunan şubeleriyle senelerdir büyük bir hizmet sunmaktadır. Çiftçiler, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne üyeliğinin ardından Tarım Kredi Marketleri'nden yararlanabilmektedirler.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

TARIM KREDİ MARKET'TEN BÜYÜK KAMPANYA! 900 ÜRÜN O ZAMANA DEK AYNI ÜCRETTTEN SATILACAK! SÜRE UZADI

Tarım Kredi Marketleri Kooperatifleri aracılığı ile Ramazan ayında başlatılan tam 900 üründe sabit ücret kararı ile alakalı şu açıklamaları yaptı. '' Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerimizde, ramazan ayı başında temel gıda ve temizlik ürünlerinde başlattığımız 900 ürünü içeren 'sabit ücret' avantajına vatandaşlarımızın göstermiş olduğu çok yoğun rağbete karşılık olarak kampanyamızın 1 ay zamanla uzatılmasına karar verilmiştir. Ramazan ayının heyecan ve bereketinin evlerimize devam etmesi için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. ''denildi.

Ücreti sabitlenen ürünlerden bazıları:

Fasulye, nohut, mercimek, pirinç, ayçiçek yağı, salça, çay, şeker, deterjan, sabun, kağıt havlu, tuvalet kağıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Bak doğal gaz bulamıyorlar, marketlerin rafları da Avrupa'da boş. Şimdi biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile insanımıza daha makule ürünlerimizi sunmaya başladık.
 Bu yükselerek sürecek ve 1300 marketi ivedilikle 2 bin, 2 bin 500, 3 bine yükselteceğiz. Benim halkım Tarım Kredi Kooperatifleri’nden makûl ürün almaya devam edecek” dedi.

Memur ve emekliye büyük müjde! Bu zam oranlarını duyan gözlerine inanamadı

Çiftçiler dikkat! yüzde 50 hibe desteği sağlanıyor!

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?