Perakende

Tarım Kredi Marketleri indirime doymadı! Zeytinyağında böyle fiyat görülmedi!  6 Eylül 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin indirimleri bitmiyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda yüzlerce temel gıda ürünü, sebze meyve ve kahvaltılık ürünler yer alıyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesiTarım Kredi Kooperatifleri’nin indirimi ile en çok dikkat çeken ürünü ise ayçicek yağı ve zeytinyağı

Tarım Kredi Kooperatifleri Market bir çok ürünü yeni indirimli fiyatlarla satmaya başladı. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin indirimi ile en çok dikkat çeken ürünü ise ayçicek yağı ve zeytinyağı. Tarım Kredi Kooperatifleri Market 5 litrelik ayçicek yağ ve zeytinyağında herkesin beklediği indirime gitti.  

Tarım Kredi Kooperatifleri Market’te Anadolu ayçiçeği yağı sadece 146,90 TL. Yine Tarım Kredi Kooperatifleri Market’te Anadolu Riviera zeytinyağı sadece 265,00 TL fiyatlarla satılıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda yüzlerce kahvaltılık ürün, temel gıda malzemeleri, sebze meyve hatta temizlik ürünleride indirimli fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin aktüel kataloğunda bulunan yüzlerce ürün tam olarak 2 hafta boyunca indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini almaya devam edecek.  Tarım Kredi Kooperatifleri’nin 6 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketleri’nde tam olarak iki hafta boyunca raflarda kalacak olan indirimli ürünleri… 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

İŞTE TARIM KREDİ MARKET’İN İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ 6 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

İŞTE TARIM KREDİ MARKET’İN İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ 6 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

 

Ayrıntılar için: https://www.tarimkredi.org.tr/faal%c4%b1yetler/kooperatif-market/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Eylül 2022 tarihinde saat 00:01'te yazılmıştır. An itibarıyla Dolar kuru 18,23 Türk Lirası, Euro 18,12 Türk Lirası, altının gramı ise 1009Türk Lirası değerinde. 

 

 Silivri Cezaevi’nin ismi değişti! İşte o cezaevinin yeni ismi

İstanbul’da yaşamanın maliyeti açıklandı! Tam tamına 23 bin 586 lira!

Doğal gaz krizi Türkiye’ye yaradı! Avrupalılar kış için geliyor