Perakende

Tarım Kredi Marketleri yeni indirimli ürünlerini yayınladı! Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimde?

Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünler indirimde? vatandaşlar merakla araştırıyor. İşte yanıtlar!İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler kataloğu ile haftanın fırsatları

Tarım Kooperatif marketlerinde hangi ürünlerin indirime girdiği ve haftanın fırsatları sorgulanıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler kataloğu ile haftanın fırsatları...

KIRMIZI ETTE YÜZDE 35 İNDİRİM!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, Tarım Kredi Kooperatifi talimatı aldı. Bundan böyle koyun, kuzu etinde yüzde 25 indirim başladı. Bu sabah, Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 gibi bir indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun ve kuzu geçerli değil. Mesela Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Oralarda büyükbaşın kesiminde kuşbaşı, kıyma, biftek, pirzola gibi ürünler. Bunu piyasaya sürdüğümüzde ve özellikle yüzde 30 ile 35 gibi onda bir indirimi başlatınca benim vatandaşım ona da alışacak. Bundan dolayı piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecektir" şeklinde ifade edildi.

CEP MARKETLERDE DE SATIŞ BAŞLAYACAK!

Yıl sonuna kadar 2 bine çıkması beklenilen Tarım Kooperatif marketlerin 1.400'e yakın hizmet noktası bulunuyor. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, daha fazla vatandaşa ulaşmak için illerdeki kooperatif depolarında da cep marketler ile ucuz gıda satacaklarını açıkladı.

2022 TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi marketlerinde şeker, un, Ayçiçek yağı gibi 30-40 çeşit üründe indirim yapılacağını açıkladı.

İşte haftanın fırsatları…

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ağustos 2022 tarihinde saat 01:26'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 20 kuruş Türk Lirası, euro 18 lira 16 kuruş Türk Lirası, altının gramı ise 1.015 lira 20 kuruş Türk Lirası değerindedir.

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Emekliliğinizi öne çekin! 2 sene önce emekli olun! İşte detaylar!

TOKİ sosyal kont projesi detayları! TOKİ 81 ilde yeni sosyal konut projesi şartları nelerdir?