Ekonomi

Tarım Kredi marketlerinde yağ fiyatları cep yakmıyor! İşte 1 litre, 2 litre ve 5 litre Ayçiçek yağ fiyatları!

Tarım Kredi marketlerinde satılan ürünlere Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile indirim geldi. Cep yakan yağ fiyatları da düşürüldü. İşte detaylar!Gıda fiyatlarında yaşanan artıştan sonra Tarım Kredi Market indirimli ürünler vatandaşın imdadına yetişti

Tarım Kredi Market indirimli ürünler geçtiğimiz hafta belirlenmişti. Gıda fiyatlarında yaşanan artıştan sonra Tarım Kredi Market indirimli ürünler vatandaşın imdadına yetişti.

Tarım Kredi Market indirimli ürünler kataloğu ile birlikte Ayçiçek yağı fiyatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Tarım Kredi marketlerinde Ayçiçek ve zeytin yağlarının indirimli fiyatlarına detaylar şu şekildedir;

ANADOLU AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

1 Litre Anadolu Ayçiçek Yağı: 33.50 TL

2 Litre Anadolu Ayçiçek Yağı: 64.50 TL

ANADOLU AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

5 Litre Anadolu Ayçiçek Yağı: 146.90 TL

ANADOLU RİVİERA ZEYTİNYAĞI

Anadolu Riviera Zeytinyağı

1 Litre Anadolu Riviera Zeytinyağı: 54.90 TL

2 Litre Anadolu Riviera Zeytinyağı: 107.90 TL

TARIM KREDİ AYÇİÇEK YAĞI

5 Litre Tarım Kredi Ayçiçek Yağı halk arasında dar ağızlı olarak bilinen yağ; 146.90 TL

5 Litre TMO Ayçiçek Yağı Dar Ağızlı: 135.00 TL

TARIM KREDİ MARKETLERİNDE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

Tarım Kredi marketleri 1.400'e yakın noktada indirimli satışlarına başladı. Yurt genelinde Tarım Kredi Kooperatifi'nin tüm şubelerinin önlerinde kuyruklar oluştu. Geçtiğimiz günlerde uygulanmaya başlayan fiyatlardaki düşüşler bölgelere göre farklılık göstermektedir. Fiyatlardaki indirim oranı yüzde 30'lara dayandı. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından temel gıda ürünlerde yani makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya ve bebek bez gibi ürünlerde de indirim uygulandı.

İndirim uygulanan ürünler arasında yer alan yarım yağlı sütün fiyatı 14.75 TL'ye çekildi. 2 litre zeytinyağının fiyatlarında gerileme yaşanırken, kuru soğanın fiyatı 7.95'ten 5.95'e indi. 1 kilogram fasulyenin fiyatı 30.45'ten 23.50'ye, 1 kilo çay ise 66.90'dan 59.90'a düştü. Temizlik ürünlerinde de ciddi indirim yapıldı. 5 kilo toz deterjan da 78.90 TL’den 64.90 TL’ye satılmaya başlandı.

Doğalgaz krizi kapıda! Fiyatlar zirveyi gördü! İşte detaylar!

12 kilo tüp ne kadar oldu? İpragaz tüp fiyatları ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 tüp fiyatları!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!