29 / 04 / 2024

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...



Başlattığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri merakla beklenen yeni kampanyası için start verdi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri sadece 41 boyunca devam edecek olan ramazan ayı kampanyası kapsamında, tüm kooperatif market satış noktalarında 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihlerinde fiyatları sabitleyecek ve tarımsal girdilerde indirim yapacak. Paylaşılan detaylara göre Türkiye genelindeki 2 bine yakın kooperatifte de zirai ilaç, motorin, ve tohumda, vade farkı uygulanmadan hasat sonu vadeli satış gerçekleştirilebilecek.

En çok tercih edilen marketler arasında yer alan Tarım Kredi, ülke genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında vatandaşların kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatlı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla bir kampanyası başlattı. Yüzleri güldüren bu kampanya Ramazan Bayramı sonuna kadar sürecek.

Söz konusu kampanya kapsamında, ülke tarımına ve enflasyonla mücadele sürecine katkı sağlanması için 5 Mart 2024 - 14 Nisan 2024 tarihlerinde kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatlara zam yapılmayacak.

Tarım Kredi de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

YEMLERE DE İNDİRİM GELDİ

Ayrıca diğer bir taraftan, ülke genelindeki 2 bine yakın Tarım Kredi kooperatifinde, zirai ilaç, motorin  ve tohumda, kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu (31 Ağustos) vadeli satış yapılacak.

Aktarılan detaylara göre karma hayvan yemlerinde ton başına yüzde 5'e ulaşan bir indirim yapılacak ve söz konusu indirim sonrasında oluşacak fiyatlar, kampanya dönemi süresince sabitlenmiş olacak. Tüm bunlar dışında yapılan indirime ek olarak söz konusu yem satışlarının üreticilere vade farkı uygulanmadan 4 ay vadeli yapılması sağlanacak.

Kimyevi gübrelerde ton başına yüzde 5'e ulaşan indirimler yapılırken söz konusu bu indirim sonrasında oluşacak fiyatlara kampanya dönemi süresince herhangi bir zam yapılmayacak. 

Merakla beklenen kampanya boyunca piyasada daha düşük fiyat oluşması durumunda fiyatlar çiftçilerin lehine olacak biçimde tekrar düşürülecek.

 

Türkiye'de her 10 binadan 8'i depreme dayanıksız, riskli grupta!

ÖTV’ye zam sinyali!

Yatırımcılar dikkat! Borsa mı, arsa mı?


Geri Dön