Perakende

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı.   Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde başlatılan 'Sabit Fiyat' kampanyasına vatandaşlar yoğun talep göstermişti

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde başlatılan 'Sabit Fiyat' kampanyasına vatandaşlar yoğun talep göstermişti. 

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Gazete Vatan'da yer alan habere göre; Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyası, yoğun talebin ardından resmen uzatıldı. 

Tarım Kredi marketlerindeki, 900 gıda ve temizlik ürününde geçerli olan sabit fiyat uygulamasının 1 ay daha uzatıldığı açıklandı. 

Tarım Kredi'den konu ile ilgili yapılan açıklamada "Tarım Kredi Kooperatif Marketlerimizde, Ramazan ayı başında Temel Gıda ve Temizlik ürünlerinde başlattığımız 900 ürünü kapsayan “Sabit Fiyat” kampanyasına vatandaşlarımızın göstermiş olduğu çok yoğun ilgiye karşılık olarak “Sabit Fiyat” kampanyamızın 1 ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi ve Ramazan ayının coşku ve bereketinin sofralarda sürmesi için tüm imkanların seferber edildiğine dikkat çekildi. 

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

SABİT FİYAT KAMPANYASINDA HANGİ ÜRÜNLER VAR? 

Tarım Kredi tarafından hayata geçirilen Sabit fiyat kampanyasında, 900 ürün yer alıyor. 

Bu kapsamda, pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK’ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayan yaklaşık 900 ürün için indirim sunuluyor. 

Tarım Kredi, sabit fiyat kampanyasını Ramazan ayının başında başlatmıştı. Marketten yapılan konu ile ilgili açıklamada, Tarım Kredi grubunun geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir şekilde çiftçilerin ve tüketicilerin yanında yer almaya devam edeceğinin altı çizilmişti. 

Aile Bakanlığı SED yardımına zam geldi mi? SED ödemesi alanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı! 

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri Nisan 2023 maaş takviminde son dakika! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alan hemen baksın! Peş peşe açıklanan rakamları gören resmen buz kesti!