02 / 05 / 2024

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

Ramazan ayında son haftayı yaşarken bayramın yaklaşması marketlerin indirimli ürünlerine sıklık vermesine neden oldu. Tarım Kredi Kooperatif marketleri tuvalet kağıdına yaptığı indirimle vatandaşın ilgisini çekti ve müşterilerin akınına uğradı.



Tarım Kredi Kooperatif Market, Tarım Kredi Kooperatifleri'nin bir yan kuruluşudur ve tarım ürünleri ile ilgili çeşitli ürünlerin satışını gerçekleştirir. Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye'deki tarım sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir kooperatif ağıdır. Bu kooperatifler, çiftçilere finansal hizmetler sağlar ve onların ürünlerini pazarlama konusunda destek olur.

TUVALET KAĞIDI İNDİRİMLERİ BAŞLADI!

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri aracılığı ile ramazan ayı ile beraber dev indirimler yapılmaya devam ediliyor. Ülkenin tümünde değişik şubelerde farklı kategorilerde birçok indirim ürünü kullanıcıyla buluşuyor. Ramazan ayı süresince düzenli olarak kampanyalarını sürdüren Tarım Kredi Kooperatif marketleri yenilerini ialn etmeye devam ediyor.

Tarım Kredi nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı

11 Nisan 2023 tarihi ile beraber başlayan indirim listesi 23 Nisan 2023'e kadar sürecek. Onlarca ürünün yer aldığı indirim listesinde istedğiniz herşey var. İndirim listesinde en çok dikkat çeken ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı indirimi oldu.

Kısa bir süre evvel ilan edilen tuvalet kağıdı indirimi ile beraber vatandaşlar sıraya dizildi. Raflarda yer alan indirimli ürünler kapış kapış gidiyor. İndirim listesinin ilan edilmesi ile beraber indirimli ücretler tüketiciler vesilesi ile merak konusu oldu.

Tarım Kredi'nin bu indirimi unutulmayacak! Tuvalet kağıdına çılgın kampanya başladı


Geri Dön