Kent Haberleri

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 1.377 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bakanlık bünyesinde yapılacak personel alımına ilişkin başvuruya ilişkin bilgiler ve detaylar neler? İşte merak edilenler... Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personeller hangi alanlarda görevlendirilecek? Başvuru detayları neler? 

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı gerçekleştireceğini duyurmasının ardından başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru kapsamındaki bilgileri ve ilana ilişkin detayları araştırmaya başladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personeller hangi alanlarda görevlendirilecek? Başvuru detayları neler?

 

BAKANLIK BÜNYESİNE 1.377 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 1.377 personel alımı yapılacağı duyurusu iş arayan adayların oldukça dikkatini çekti. Bakanlık bünyesine görevlendirilecek personel kadrosu ve ayrıntılar, devlet kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen adaylar tarafından merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğünce açılan kadrolara ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğün tarafından orman mühendisi alımı yapılacağı öğrenildi. Bakanlık bünyesinde görev almak isteyen orman mühendisleri başvuruya ilişkin bilgileri merak ediyor.

İşte detaylar...

ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI DETAYLARI NELER?

Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğünce orman mühendisi alımlarına ilişkin ayrıntılar bakanlık tarafından belirlenerek kamuoyu ile paylaşıldı. Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek mühendis kadrosuna alınacak adayların sözlü sınava tabi tutulacağı ile ilgili açıklama yapıldı. Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek mühendis kadrosuna başvuracak adayların sözlü sınav tarihi 26 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 09.00 olarak belirlendiği ifade edildi.

 

Başvurusu kabul edilen ve sözlü sınavına girmeyi hak kazanan ilgili adaylar başvuru için gereken evraklarını tamamlayarak sözlü sınava girmesi gerecek. Personel alımı başvurusu kabul edilen adayların sözlü sınava katılabilmesi için istenen belgeleri ise şöyle:

İlgili adaylardan fotoğraf, onaylı kimlik belgesi, nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi veya pasaport ile sınava katılabilecekler.

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılacak personel alımı sınavında ilgili kadrolara başvuru yapan adayların yanında elektronik eşya bulundurmaması ve adayların sınava katılacakları gün istenen belgelerle beraber belirlenen sınav saatinde, sınav yerinde olmaları gerektiği ifade edildi.

Devlet Su İşleri tamı tamına 1727 işçi alacak! Bakan Kirişçi resmen açıkladı! Hemen bakın!

ŞOK’ta ev kadınlarına özel dev indirimler! Elektrikli süpürge 1250 TL, spim mop 120 TL, 2’li banyo havlusu 100 TL...

BİM’de bütün tavuk 39,50 TL’ye, tereyağı 170 TL’ye, zeytin 69,50 TL’ye düştü!