İş Fırsatları

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Bu alımlar için KPSS şartı aranmayacak, yani herhangi bir KPSS puanı gerektirilmeyecek

İş arayanlara müjde! Tarım ve Orman Bakanlığı, personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için KPSS şartı aranmayacak, yani herhangi bir KPSS puanı gerektirilmeyecek. Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesine 1000 yeni personel alacak ve farklı pozisyonlarda ihtiyaçları bulunuyor.

Alımlar kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu pozisyonlar arasında 404 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni, 344 Kimya Teknisyeni, 42 Makine Teknisyeni, 42 Makine Bakım Onarım Teknisyeni, 31 İş Makineleri Operatörü, 28 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni, 20 Tarım Makineleri Teknisyeni, 18 İnşaat Teknisyeni, 14 Elektrik Teknisyeni, 11 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni, 6 Metal Teknolojisi Teknisyeni ve 3 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni yer almaktadır.

Başvurular, İŞKUR üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuru şartları ve detayları, 11 Temmuz tarihinde İŞKUR tarafından adaylarla paylaşılacak. Türkşeker fabrikalarında 6 aylık süreyle istihdam edilecek olan personellerin başvuruları, 11 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımları, iş arayanlar için büyük bir fırsat sunmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen tarihlerde İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular sırasında gerekli belgelerin eksiksiz olarak sunulması önemlidir.

Bu alım ilanı, iş arayanlara Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sunulan önemli bir fırsattır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için İŞKUR üzerindeki başvuru süreci ve gereklilikler, detaylı bir şekilde açıklanacaktır. İş arayanlara bu haberi duyurarak, fırsattan haberdar olmalarını ve başvurularını zamanında yapmalarını sağlamış olacaksınız.

 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI HAKKINDA!

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım ve ormanla ilgili konuların yönetiminden sorumlu olan bakanlıktır. Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösterir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın görevlerinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile yapılandırılmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın temel görevleri şunlardır:

Tarım, hayvancılık ve su ürünleri üretiminin geliştirilmesi, tarım sektörünün ilerletilmesi ve tarım politikalarının oluşturulmasına yönelik araştırmalar yapmak.
Gıda üretimi, güvenliği ve kalitesi, kırsal kalkınma, toprak ve su kaynaklarının korunması ve verimli kullanımının sağlanması.
Çiftçilerin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesi, tarımsal desteklerin etkin yönetimi, tarımsal piyasaların düzenlenmesi gibi ana faaliyet konularının gerçekleştirilmesi.
Ormanların korunması, geliştirilmesi, işletilmesi, ıslahı ve bakımı, çölleşme ve erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve mera ıslahı konularında politikalar oluşturmak.
Doğal alanların korunması için politikalar geliştirmek, milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, koruma alanları ve sulak alanların yönetimi, geliştirilmesi ve işletimi.
Su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımına yönelik politikaların oluşturulması ve ulusal su yönetiminin koordinasyonu.
Ulusal düzeyde uluslararası çalışmaları takip etmek ve katkıda bulunmak.
Kanunlar veya Cumhurbaşkanlığı kararnameleriyle verilen diğer görevleri yerine getirmek.

Denizbank son dakika açıklaması yaptı! Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti!
SSK ve Bağkur'lular ne kadar, kaç TL maaş alacak? 7500, 7750, 8000, 8250, 8500 TL maaş alanların yeni emekli maaşları!
DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?