İş Fırsatları

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hakkındaki araştırılanlar!İşe alınacak bin 200 kişilik sözleşmeli personelin büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, veteriner hekim ve ziraat mühendisi unvanları olduğu duyuruldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, bakanlık bünyesince istihdam edilecek alanlar açıklandı. İşe alınacak bin 200 kişilik sözleşmeli personelin büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, veteriner hekim ve ziraat mühendisi unvanları olduğu duyuruldu.

İşte haberin detayları…

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklama şu şekildedir; Tarım ve Orman Bakanlığına 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesi çerçevesinde, daha önceki atamalarda atama kriterlerini taşımama, feragat ve evrak teslim etmeme gibi nedenlerle boş kalan pozisyonlar başta olmak üzere, bakanlığa bin 200 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Personel ilanına başvuru yapan, söz konusu adaylar, büro ve destek personeli, temizlik görevlisi, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi, kara gümrük kapılarında 7 gün 24 saat çalışılması şartına bağlı olmak üzere veteriner sınır kontrol noktası müdürlüklerinde veteriner hekim, zirai karantina müdürlüklerinde ziraat mühendisi yani inspektör görevi yapmak üzere bitki koruma bölümü mezunu olarak görev yapacaktır. Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine alınacak bin 200 personel ilanı için başvuran adaylar tarafından yapılacak tercihler, ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Başkanlığı tarafından 16-20 Aralık tarihlerinde kabul edilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İstihdam edilecek bin 200 sözleşmeli personelin unvan ve sayıları şu şekilde sıralanmıştır;

TOKİ Arnavutköy çekilişi ne zaman? TOKİ Avrupa Yakası kura tarihleri!

Promosyon ödemelerinde yeni sayfa açıldı! Düşük promosyon alanlar kara kara düşünmesin! İşte detaylar!

PTT personel alımı! PTT personel alımı 2022 başvuru nasıl yapılır? PTT personel alımı şartları nelerdir?