İş Fırsatları

Tarım ve Orman Bakanlığı sürpriz personel alımı! Çok sayıda personel alınacak!

İş arayan kişilere müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığından geldi. Bakanlık, çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak söz konusu kadrolara ilişkin başvuru şartları ve detaylar belli oldu. İşte detaylar... Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda 25 bilişim personeli alımı gerçekleştirileceği ifade edildi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda 25 bilişim personeli alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Bakanlık tarafından yapılan duyuru kapsamında Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünde sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu personel alımının 13 farklı kontenjanda yapılacağı ve ilgili kadrolara başvuru yapacak adayların sadece bir pozisyon üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi. Peki, söz konusu kontenjanlar hangileri?

ALIM YAPILACAK KADROLAR HANGİLERİ?

İşte başvuru şartları...

ADAYLARDAN BAŞVURU YAPMALARI İÇİN İSTENEN ŞARTLAR NELER?

Bilişim personeli alım ilanı kapsamında başvuru yapacak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesinde yer alan koşullar aranacak.

Bu kapsamda, başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu hakkından mahrum olmama, görevi yapmasına engel olacak bir sağlık sorunu bulunmaması, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olması veya askerlik ile ilişiği bulunmaması şartlarının aranacağı öğrenildi.

Bunun yanı sıra, özel şart olarak üniversitelerin ilgili bölümlerinden bilgisayar mühendisi, yazılım mühendisi, elektrik mühendisi, elektronik mühendisi, elektrik ve elektronik mühendisi ve endüstri mühendisi olarak mezun olmaları gerektiği ifade edildi.

Söz konusu kadrolar kapsamında, KPSS şartının da arandığı ve başvuru yapacak adayların 2021 ya da 2022 yıllarında gerçekleştirilen KPSS'den P3 puan türünden en az 70 almış olmaları gerektiği paylaşıldı.

İçişleri Bakanlığı çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

Ünlü analist İslam Memiş: ‘Altında Kapalıçarşı, banka ve ekran üçgeni var. Vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor’

Ziraat Bankası müşterilerine 1.500 bin TL bayram harçlığı! Son 3 gün!