Proje Güncel

Tarkan Miami Star Island'dan ev alacak!

Türkiye'deki en zor yılını geçiren Tarkan, dertlerini unutmak için çözümü, dünyanın en çılgın şehri Miami'ye taşınmakta buldu

Türkiye'deki en zor yılını geçiren Tarkan, dertlerini unutmak için çözümü, dünyanın en çılgın şehri Miami'ye taşınmakta buldu. Davanın bitmesini bekleyen yıldız, meşhur Star Island'da ev arıyor

- 26 ŞUBAT'TA uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan (38) Miami Star Island'da ev alıp yeni bir yaşam kurmak için harekete geçti. 1 Mart'ta sorgulanıp serbest kalan yıldız, bu ay içinde iki yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılanacak.
-MEGASTAR 1997'den beri New York'a gidip geliyor. Oradaki evini Miami kararıyla birlikte kapatmayı düşünüyor. Latin nüfusun yoğun olduğu şehir, sanatçı için yeni türler deneyebileceği bir müzikal açılım anlamına da geliyor.
- Sıcak havası, kriz yüzünden emlak fiyatlarının düşmesi, birçok Latin Amerika ülkesinde tanınması Tarkan'ı Miami'de yaşamaya iten sebeplerden bazıları.
- TARKAN dört yıl önce Prof. Türker Sandallı'nın Tarabya'daki tarihi köşkünü satın almıştı. Mimar Emir Uras'ın dekore ettiği köşk geçtiğimiz ay tamamlandı.
- Tarkan yakınlarına “Evlenmeden köşke taşınmayacağım” dedi. Pop yıldızı, dokuz aydır şarkıcı Nil Özalp ile aşk yaşıyor.

MIAMI ATLAS Okyanusu kıyısındaki Miami, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti. Saba-ha kadar süren partileri, ünlü Ocean Drive yolu, bikinili kız-larıyla ünlü şehirde çok sayıda Türk yaşıyor. Halkın yüzde 60'ı İspanyolca konuşuyor.
Milliyet Cadde