Kent Haberleri

Tarsus'un 4 mahallesine parkı taşı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeyi karış karış gezerek, hizmet götürüyor. Hem sorunları dinleyen hem de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can’a vatandaşlar teşekkür etti


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeyi karış karış gezerek, hizmet götürüyor.  Hem sorunları dinleyen hem de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can’a vatandaşlar teşekkür etti.

Tarsus’un her mahallesine, her sokağına giren Belediye Başkanı Şevket Can sözde, değil, özde halkla kucaklaşıyor. 

Başkan Can’ı çok sıcak karşılayan mahalle sakinleri, her sıkıntılarına koştuğunu dile getiriyor.

Kargılı, Çiçekli, Karaçerçili, Simithacılı, Baltalı ve Verimli (Badras) Mahallelerinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Can, Tarsus’un 4 ayrı noktasına parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Karaçerçili, Simithacılı, Keşli ve Çavdarlı Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmalarının bittiğini ifade eden Başkan Can, “Şuan Çiçekli, Boztepe ve Beylice Mahallelerimizde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Şehrimizi nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Hem yerinde sorun dinliyoruz, hem de yerinde çalışmaları inceliyoruz. Bir planlama kapsamında bütün mahallelerimize hizmet vereceğiz” dedi.

Başkan Can’ı karşısında gören vatandaşlar, “Başkanımızı çok seviyoruz. Belediyemiz daha önce 45 mahalleden sorumluydu. Şimdi 179 mahalleden sorumlu, Maşallah belediyemizin hizmet vermediği ve eli değmediği yer kalmadı. Can başkanımız her zaman yanımızda, 24 saat telefonu açık, ne zaman arasak ulaşabiliyoruz. Her zaman yanımızda olan bir hizmet aşığı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Hafta sonu, hafta içi hiç fark etmeden mahalle mahalle gezen Başkan Can, vatandaşların çayını içip, sorunlarını dinledi.


Tarsus Belediyesi