27 / 04 / 2024

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.



Taş Yapı, Şişli'de hayata geçireceği yeni gökdelen projesi için düğmeye bastı.

Taş Yapı'nın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan aldığı izinle, Şişli Belediye Binası’nın karşısındaki otopark alanında inşa edeceği 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışmaları başladı.

Taş Yapı'nın resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre arazi alanı 20 bin 298 metrekare olarak açıklanan gökdelenin inşaat alanı ise 237 bin 162 metrekare.

Maksimum bina yüksekliğinin 216,20 metre olarak açıklandığı gökdelen için yer altında da 12 kat yer alacak. Projede ayrıca 19 bin 171 metrekarelik bir AVM alanına da yer verilecek.

Taş Yapı dan Şişli ye 72 katlı gökdelen!

ŞİŞLİ'NİN EKOLOJİK DENGESİNİ VE NÜFUSUNU OLUMSUZ ETKİLEYECEK İDDİASI

Söz konusu bu yapılaşmanın Şişli’nin trafiğini, iklimini, ekolojik dengesini ve nüfusunu olumsuz etkileyeceğini kaydeden Şişli Kent Konseyi konu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Yarın saat 19.00-21.00 saatleri arasında Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde yapılacak olan kamuoyu ve basın bilgilendirme toplantısına Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de katılacak.

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

CHP'den barınma krizine çözüm: Sosyal konut üretilmeli, çalışanlar için kira payı verilmeli!


Geri Dön