Otomobil

Tasarım ve teknoloji harikası Seat Tarraco’ya dev zam geldi! Yeni fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Seat, tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımladı. Bu doğrultuda, Seat Tarraco’ya gelen zam sonucu herkes resmen şoke oldu. Yeni fiyat listesine bakıldığına Tarraco’ya dev zam geldiği görüldü

Her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyip resmi internet sitesinden yayımlayarak müşterilerini bilgilendiren Seat, yine bu geleneğini bozmadı ve haziran ayı kapsamında güncellediği fiyat listesini paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığına Tarraco’ya dev zam geldiği görüldü.

DİNAMİK, CESUR, ÖZGÜN...

Bu otomobil, her şeye sahip olabileceğiniz bir yaşam için dizayn edildi. SUV’un daha büyük ön ızgarası, cesur ve kuvvetli doğasını; belirgin ve eşsiz çizgileri ise sofistike ve zarif yanını gözler önüne seriyor. Baştan sona uzanan Infinite LED arka farları ile beraber daha da göz alıcı. Seat Tarraco ile geceye imzanızı atabilirsiniz.

Peki, Seat Tarraco’nun teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

STİLİNİ PAYLAŞ

SeatTarraco, her daim en iyi sürüş kalitesini hissetmeni hedef haline getiren iç tasarım özellikleri ile beraber gelir. Konforlu ve klas bir duruş için Alcantara kumaş veya deri döşemeler arasından kendi tercihinizi yapabilirsiniz. Daha sportif ve sofistike bir görünüm için Bucket tip spor koltuklar sizin için hazır halde. Parlak beyaz, ahşap ya da gümüş trimler ile bu aracın içine renk katabilirsiniz. Siyah tavan döşemesi seçeneği ise her iç tasarımını tamamlar.

SEAT TARRACO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

SEAT TARRACO FİYATI

1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG Xperience fiyatı: 1.680.000 TL

1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR fiyatı: 1.750.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Haziran 2023 tarihinde saat 03.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.60 Türk Lirası, Euro 25.74 Türk Lirası, altının gramı ise 1480 Türk Lirası değerindedir.

Sportif tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle Seat Ateca çok iddialı! Seat Ateca’nın yeni fiyatı açıklandı!

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!