29 / 04 / 2024

Tasarruflu, akıllı Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

Tasarruflu, akıllı Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS'nin Şekerpınar'da hayata geçirdiği Yeni Nesil Evleri, akıllı bina özelliğiyle dikkatleri çekiyor



PLS Şirketi tarafından 2008 'de inşaatına başlanan Yeni Nesil Evleri projesinin yüzde 55'i tamamlandı. Piyasalarda yaşanan durgunluktan etkilenmeyen projede, 2009 sonbaharına kadar inşaatın teslimi hedefleniyor. İstanbul'un yeni gözde semtlerinden Şekerpınar 'da hayata geçirilen Yeni Nesil Evleri projesi, 4M Mimarlık Ofisi'nin deneyimi ile 13 dönüm üzerine inşa ediliyor.



Yeni Nesil Evleri, gerek Akbank'ın yeni yapılanmakta olan 250 bin m2'lik Bankacılık Üssü, Sabancı Üniversitesi, Sabiha Gökçen Havaalanı ve Viaport önemli lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çekiyor.



Yeni Nesil Evleri konseptini, Avrupa dahil birçok ülkede metrekaresi küçük olan evlerin daha çok talep görüp pirim yaptığı için tercih ettiklerini belirten PLS Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pelesen, tasarruf sağlayan bu tür evlerin yeni neslin seçimi olacağını kaydetti.



Bilgi işlem sistemi sayesinde sağlanan "concierge hizmeti" sayasinde ilgi görmesi beklenen Yeni Nesil Evleri'nde daire fiyatları 130 bin ve 136 bin TL arasında değişiyor.




Yenişafak


Geri Dön