27 / 04 / 2024

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.



Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Hidrolik, mekanik, pnömatik, elektrik, elektronik ve mekatronik sistemler ile çalışan her türlü makinenin ve bu makinelere ait yedek parçaların imalatını,alımını, satımını,tamirini,ithalatını, ihracatını yapmak. Bu makineler ile ilgili her türlü mühendislik, müşavirlik, eğitim, destek ve servis hizmetleri vermek 2- Her çeşit kara vasıtaları olan otomobil,kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs, iş makineleri ve benzeri araçların tamir bakımını, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak. Bu işlerle ilgili hertürlü servis ağları kurmak, işletmek. Mühendislik hizmetleri vermek. 3- Yurt içi ve yurt dışında makina üzerine mühendislik çalışmaları yapmak üzere ofis ve bürolar açmak. 4-Her nevi asansör makineleri ,jenaratör, kompresör,elektrik motorları ,hareketli konveyörlerin ve yedek parçalarının imalatını,alımını, satımını, tamirini, rutin teknik kontrollerini, ithalatını, ihracatını yapmak. 5-Her türlü sıvı süzme ve hava filtresi,filtre sistemleri,boya makinaları ve karıştırıcıları ile zirai makinalarının; İmalatı,alet ve edevatı ile bunların yedek parçalarının imalatı,alımı,satımı,ithalat ve ihracatı, yapmak 6-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Fabrika, atölye ve benzeri binaların ve içinde bulundurdukları ses ve ısı yayan her türlü makinelerine ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 7-Oto galerileri açmak ve işletmek 8-Otomobillerin ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. 9-Otomobilleri kiralamak ve kiraya vermek 10-Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü fuarlara katılmak. 11-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 12-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 13-Her türlü sebze,meyve,et,tavuk, et ve tavuk ürünleri, Süt,süt ürünleri,yoğurt,peynir,un,unlu mamuller,tatlılar,su,meşrubat,içecekler kuruyemişler,kuru gıda,bakliyat ve paketlenmiş her türlü tuzlu ve tatlı gıdaların alımını,satımını,ithalatını,ihracatını yapmak. Gıdaların perakende ve toptan olarak satışını gerçekleştirebilmek için işletmeler kurmak. Bakkal ve marketler açmak işletmek. Gıdaların paketlenmesi üzerine atölye ve fabrikalar açmak ve işletmek 14- vücut ve cilt bakım ürünleri kolonya parfüm şampuan sabun ve benzerleri kozmetik,güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin ithalatını, ihracatını alım ve satımını yapmak
 


Geri Dön