05 / 05 / 2024

Taşyapı İnşaat turizm sektörüne girdi!

Taşyapı İnşaat turizm sektörüne girdi!

Taşyapı İnşaat, turistik mekanlar kuramak üzere kolları sıvadı



İstanbul´da gerçekleştirdiği konutlarla tanınan Taşyapı İnşaat, turizm sektörüne girdi. Taşyapı Yatırım İşletmeleri Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş ismi ile ticarete atılan şirket, turistik mekanlar kuracak ve işletecek.

Kadıköy Caferağa Mahallesi Albay Faik Sözdener Caddesi´nde kurulan şirket, 8 Temmuz 2010 tarihinde ana sözleşmesini imzalayarak İstanbul Ticaret Odası´na kaydını yaptırdı. Sermayesi 100 bin TL olan şirket, turistik konaklama, otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri ve eğlence yerleri kurabilecek, işletecek ve kiraya verebilecek. Bu tür gayrimenkulleri satın alma ve kiralama yetkisine de sahip olan Taşyapı Turizm´in yönetim kurulu ise İbrahim Turanlı´nın yönetim kurulu başkanlığında Ece Turanlı ve Ezgi Turanlı Şenlik´in üyelikleriyle oluşuyor.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön