Konut

Tatar Yapı 2 yeni projesi satışa çıkardı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği İş merkez - home Office - Loft konseptli projelerinin İlk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projelerini satışa çıkardı.

Tatar Yapı’nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office  - Loft konseptli projelerinin ilk halkası Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50, 22 Nisan Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında lanse edildi. Mimarisiyle öne çıkan projeler 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle loft konseptinde çıtayı yukarıya çekerken, gayrimenkul sektörüne de yeni bir nitelik kazandıracak.



İstanbul Finans Merkezi’ne komşu bir konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projeleri Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısıyla görücüye çıktı.



Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşasına başladığı projelerin ilki olan Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50  projeleri bölgede estetik bir sembol olarak konumlanıyor.



Benzersiz mimarisi ve donatılarıyla birçok ayrıcalığı bünyesinde barındıran Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projelerinin tamamı loft konseptte Home – Office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.



TATAR; “SEKTÖRE YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRİYORUZ”



Tatar Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Tatar; “Grubumuzun, inşaat sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimini İstanbul’un en değerli noktalarından birine taşıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesine 40 bin metrekare üzerinde plazalar, 45 bin metrekare alana ise ofis ve konut projeleri geliştiriyoruz. 190 milyon dolar ciro hedeflediğimiz bu bölgeye katma değeri yüksek projelerimizle büyük değer kazandıracağımıza inanıyorum. Hem bu bölgeye, hem de gayrimenkul sektörüne mimarisiyle yeni bir soluk getirecek, projelerimiz kapsamında 25 mini plaza ve 6 ofis + konut bloğunu 2017 yılına kadar tamamlayacağız. 85 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştireceğimiz bu projeler ile İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesine yatırımlarımızla imzamızı atmış olacağız. Konut ve ofis projelerinin tamamında genel geçer bir kavram vardır; metrekare hesabı... Biz bu kavramı yeniden tanımlıyoruz ve standart, yatay düzlemde alanlar sunmuyoruz... Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerin tamamını kendi arsalarımız üzerinde geliştirdik. Bu bölgede inşa edeceğimiz projelerimiz de yine kendi arsalarımız üzerinde olacak. Projelerimizin tüm noktalarında, diğer projelerimizde de olduğu gibi finansman sahibi olarak şirketimiz yer alacak. Biz bu çalışma prensibimizle; arsa sahibi, müteahhit veya ortaklar arası anlaşmazlıklar gibi problemlerin projeye ve bununla birlikte müşterilere yansımasının önüne geçiyoruz. 7.60 metre ve 5.50 metre tavan yüksekliğine sahip loft projelerimizle gerçek manada, ferah yaşam alanları oluşturuyoruz ve bu sektöre metreküp sorgulamasını getiriyoruz.” dedi.



SİZİN EVİNİZ KAÇ METREKÜP?



Loft daire konseptini yeniden tanımlayan Tatar Yapı, İstanbul Finans Merkezi bölgesindeki projelerinde 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir de söylem kazandırıyor. Tatar Yapı, konut-ofis ve iş merkezi projelerinde esas alınan metrekare hesabına ek olarak; loft konsepte dairelerde metreküp hesaplamalarıyla sorgulayarak geniş ve ferah yaşam alanlarını öne çıkarıyor.



Tatar Yapı, konut-ofis ve iş merkezi alanlarında genişliğin yalnızca yatay bir düzlemde hesaplanmaması gerektiğine, tavan yüksekliğinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor. Bu anlamda hayata geçirilen Loft Up/7.60  projesinde de 143 metrekare genişliğindeki en küçük dairede sunulan gerçek yaşam alanı 543 metreküp olarak belirleniyor.


http://www.tataryapi.com/