Ekonomi

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.Ancak tatile çıkmadan önce yapılacak hazırlıklar içerisinde mutlaka yapılacaklar listesinde önemli şeyler var

Okullar ara tatile giderken, tatili fırsat bilen aileler ailece tatil planlarını hayata geçiriyor. Ancak tatile çıkmadan önce yapılacak hazırlıklar içerisinde mutlaka yapılacaklar listesinde önemli şeyler var. Uzmanlar tatile araba ile çıkacaklar için kasko sigortası yaptırmalarının önemine işaret ederken, yurt dışında tatile gidecekler için de seyahat sağlık sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekiyor.

Okullarda ara tatilin başlamasıyla birlikte pek çok aile tatil planlarını hayata geçirmeye başladı. Sömestr tatili yurt dışında değerlendirmek isteyenler için seyahat sağlık sigortası, arabayla yola çıkacaklar için ise kasko sigortası ön plana çıkıyor. Tabii ayrıca evden uzakta geçirilecek bu dönemde, olası hırsızlık, su veya elektrik arızalarına karşı önlem almak veya herhangi bir mağduriyete uğramamak için de hırsızlık ve konut sigortasının önemi artıyor.

Dijital sigorta platformu Sigortam.net, toplumda sigorta bilincini artırmanın yanı sıra karmaşık sigorta ürünlerini daha anlaşılır ve erişilebilir kılma hedefi çerçevesinde özellikle tatil dönemlerinde yaptırılması gereken sigorta ürünlerine dikkat çekti.

Bunları mutlaka yapın!

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI: Yurt dışı gezilerinde meydana gelebilecek sağlık sorunlarında devreye girerek, tatil keyfini korumaya destek oluyor. Sigortam.Net, ‘Seyahat Sağlık Sigortası’ kapsamında müşterileri için mini, standart ve kapsamlı olmak üzere çeşitli poliçe seçenekleri sunuyor. Ayrıca  Covid de dahil olmak üzere seyahatlerde yaşanabilecek olası birçok sağlık sorununa karşı güvence sunuyor.

KASKO POLİÇESİ: Tatile arabayla çıkacaklar için ise kasko poliçesi sahibi olmak büyük önem taşıyor. Sigortam.net, Türkiye’nin 23 önde gelen sigorta şirketinin tekliflerini yapay zeka aracılığıyla düşük fiyatlı, en geniş kapsamlı ve fiyat-performans dengesi açısından öne çıkan olmak üzere üçlü bir gösterimle müşterilerinin değerlendirmesine sunuyor. Ayrıca platform; ‘terzi işi’ çözümler sunan uzman sigorta danışmanlarının da desteğiyle müşteriler poliçe kapsamlarını ihtiyaçlarına en uygun şekilde belirleyebiliyor. Hasar anında da müşterilerinin yanında yer alan Sigortam.net, hasar çağrılarının yüzde 99’una 3 saniyede yanıt vererek, hızlı çözüm desteği sağladıklarını belirtiyor.

 KONUT SİGORTASI: Konut sigortası poliçesi ile evde olmadığınız veya tatil dönemlerinde hem evi hem de evdeki eşyaları su baskınından depreme, yangından hırsızlığa kadar çeşitli olası risklere karşı koruma altına alarak ödenen primler karşılığında teminat sağlıyor.