Genel

Tatile gitmek isteyenler! İşte kimlikle ve pasaportla gidilecek ülkeler!

Yaz tatilini yurtdışında geçirmek isteyenler için sevindirici bir haber var! Seyahatlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için sadece pasaport ve kimlikle gidebileceğiniz birçok ülkeyi sizin için listeledik.Ancak artık bu durum sizi yıldırmamalı çünkü vizesiz seyahat edebileceğiniz birçok ülke bulunuyor

Tatil planları yaparken genelde en büyük engellerden biri vize işlemleri oluyor. Ancak artık bu durum sizi yıldırmamalı çünkü vizesiz seyahat edebileceğiniz birçok ülke bulunuyor. Pasaportunuzu ve kimliğinizi alıp uçağa binmeniz yeterli. İşte , vize derdine son verecek, sadece pasaport ve kimlikle giriş yapabileceğiniz ülkeler listesi haberimizde yer alıyor.

Sadece kimlik ve pasaportla gidilecek ülkeler listesi

Bazı ülkeler Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sağlıyor. İşte Türk vatandaşlarının sadece pasaportlarıyla girebildiği, ekstra vize işlemi gerektirmeyen ülkeler:

Vizesiz ülkelere gitmek için ne yapmak gerekiyor?

Seyahatinizden önce pasaportunuzun geçerliliğini kontrol etmekte fayda var. Birçok ülke, giriş tarihinden itibaren en az 6 ay daha geçerli bir pasaport gerektirir. Bazı ülkeler, girişte seyahat sigortası isteyebilir. Bu yüzden güvende olmak için seyahat sigortası yaptırmanız gerekli olabilir.

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!