Ekonomi

Tatile gitmek isteyenlere Ziraat Bankası'ndan hediye! Son gün 31 Mayıs!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Ziraat Bankası o şartları yerine getirene hemen 1000 TL verecek. Ziraat Bankası’ndan yapmış olduğu fırsat dolu kampanyanın tüm detayları belli oldu. İşte tüm detaylar…Bu seferde banka anında 1000 TL ödeme imkanı sunan bir kampanya duyurusu yaptı

Ziraat Bankası her geçen gün yeni bir kampanya duyurusu yayınlamaya devam ediyor. Bu seferde banka anında 1000 TL ödeme imkanı sunan bir kampanya duyurusu yaptı. Katılmak için son tarih 31 Mayıs olarak belirlendi.

Ziraat Bankası’ndan 1000 TL ödüllü kampanya

Ziraat bankası müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Banka dönemsel olarak farklı müşteri grupları adına kampanya duyuruları yayınlıyor. Bu kez de yeni bir kampanya duyurusu ile gündeme geldi. Banka kampanyaya katılım gösteren ve kampanya koşulları tam olarak yerine getiren tüm müşterilerine 1000 TL’lik bir hediye verecek.

Ziraat Bankası 1000 TL ödül kampanyasına katılım şartları

Ziraat Bankası 1000 TL ödüllü kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya katılmak için detaylar açıklandı. Bu tekliften yararlanılması için tek yapılması gereken şey Ziraat Banka kartına sahip olmak. Kampanyaya katılması adına TATILSEPETI yazılıp 4757’ye mesaj göndermek yeterli olacak. Kampanyaya katılım doğru bir şekilde gerçekleştirildiği taktirde ziraat bankası kart üzerine 1000 TL’lik bir para yüklenecek. Tek yapılması gereken şeyi doğru şekilde SMS gönderilmesi olacak.

Ziraat Bankası bankkart sahiplerine müjde

Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanya duyurusu ile bank kart sahipleri adına özel bir ödül verecek. Tatilsepeti ile anlaşma yapan ziraat bankası tatil sepetinden tek sefer olacak şekilde yapılacak 10.000 TL-19.999 TL arası peşin ya da taksitli alışverişlerde 500 TL’lik bankkart lira verecek. 20.000 TL üzeri alışverişlerde ise banka 1000 TL’lik bank kart lira tanımlayacak. Kampanya ile ilgili tüm detaylar Ziraat Bankası’nın resmi web sitesi üzerinden duyuruldu.

Hem tatil yapıp hem de 1000 TL’lik ödül kazanma imkanı sunan ziraat bankasının kampanyasına katılım yoğun oldu. Ziraat Bankası müşterileri bankanın yayınlamış olduğu ilanları takip etmeye devam ediyor. Sob başvuru tarihinden sonra katılımlar geçerli sayılmayacak.

Ziraat Bankası'ndan flaş gelişme!

Ziraat Bankası hesaplara para yatacağını resmen duyurdu! Hemen hesabınızı kontrol edin!

Bu bankadan senetle kredi alma fırsatı sizin olabilir! İşte ayrıntısıyla detaylar!