Genel

Tatkavaklı Belediyesi'nden 1 milyon TL'ye arsa!

Tatkavaklı Belediye Başkanlığı; Bursa, Mustafakemalpaşa, Tatkavaklı Beldesi'nde yer alan 12.454.95 metrekarelik arsayı satıyor. Toplam değeri 1 milyon 60 bin 663 TL olan arsanın ihalesi 19 Nisan 2011 Salı günü kapalı teklif usulü yapılacak...

Verilen ilan şu şekilde;


1-  Mülkiyeti Tatkavaklı Belediye Başkanlığı'na ait, Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçes; Tatkavak, Beldesi, Üçkurnalı mevkiinde bulunan tapunun 123 ada 13 parselinde kayıtlı 12.454.95 m2. miktarlı arsa vasıflı taşınmaz aşağıdaki şartlarla 2886 sayılı kanunun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif almak suretiyle ihale edilecektir.

2-  ihale 19.04.2011 Salı günü saat 14:00'de Tatkavaklı Belediyesi Başkanlık makamında toplanacak Encümen huzurunda yapılacaktır.

3-  ihaleye konu taşınmazın satış muhammen bedeli 1.060.663,54 TL olup geçici teminatı ise muhammen bedelin % 3 ü olan 31.820,00 TL dir.

4-  ihaleye katılmak isteyenler belirtilen miktarda geçici teminatlarını en geç ihale günü saat 14:00'e kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırmaları veya 2886 sayılı kanunun 27. maddesinde belirtilen şartlara uygun olarak alınmış 90 günlük Banka teminat mektubu getirmeleri şarttır. Saat 14:00 den sonra teminat kabul edilmez.

5-  istekliler söz konusu ihale şartnamesini hafta içi her gün mesai saatleri içinde Tatkavaklı Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğünde görülebilir ve 500,00 TL. bedel ile satın alınabilir, ihaleye girebilmek için dosya almak şarttır.

6-  ihaleye girebilmek için, ihaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.

a- Kanuni ikametgahı olması,

b- Türkiye'de tebligat için adres göstermesi,

c- Ortak girişim olarak müracaat edilmesi halinde; Ortak Girişim beyannamesi,

d- şžirket veya kişiyi tanıtıcı, Mali imkanlarını gösterir bilgi ve belgeler,

e- Ticaret ve Sanayi odası belgesi vermesi. (2011 yılı tasdikli)

1 - Gerçek kişi olması halinde ilgilisine göre Ticaret ve Sanayi odasına Kayıtlı olduğuna dair belge.

2-  Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl alınmış Tüzel Kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

3-  Ortak girişim olması halinde,Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin (a) ve (e-2) deki esaslara göre temin edecekleri belge.

t- Noter tasdikli imza sirküleri verilmesi.

1 - Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.

2-  Tüzel kişi olması halinde Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

3-  Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (f-1 ve f-2) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.

g- istekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise; istekli adına tekle bulunacakkimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişilerin vekaletnamelerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir).

7-  Teklifler ihale saatine kadar Tatkavaklı Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne verilebilecektir, iadeli taahhütlü posta ile yapılacak tekliflerde, ihale saatinden sonra gelen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

8-  Telgrafla veya faxla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

9-  idare ihaleyi yapıp yadmamakta serbesttir.

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com