27 / 04 / 2024

TAV İnşaat, 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi!

TAV İnşaat, 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi...



TAV İnşaat, havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airporst Awards tarafından 'Yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi. Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Awards)" sahiplerini buldu. TAV İnşaat bu yarışmada 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi. TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun gerçekleştiği bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi seçilmenin kendilerini sevindirdiğini söyledi. 


Katar'da tamamladıkları Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ile inşaatına devam ettikleri Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfıeld Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi'nde kontrat bedeli 11 milyar dolara ulaşan projeleri bulunduğuna dikkat çeken Akçayoğlu, "Umman, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Tunus ve BAE'de bu prestijli projelerin tamamında değişmeyen tek isim TAV İnşaat." dedi. 


Ticari Hayat 


Geri Dön