29 / 04 / 2024

Tavşancıl Huzurevi tekrar hizmete açıldı!

Tavşancıl Huzurevi tekrar hizmete açıldı!

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.



İMES OSB tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi yeniden hizmete açıldı. Açılış törenine törenine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Dilovası Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, İMES Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili İrfan Küçükay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve davetliler katıldı.


“30 BÜYÜĞÜMÜZ BİZE EMANET”

Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde buraya yaptığım ziyaret sonrasında buranın yenilenmesi ve güzel yaşanılabilir standarda dönüştürülmesi gerektiği düşünülürken Süheyl Bey ve arkadaşları bu sorumluluğu üstlendiler. Şüphesiz yasal olarak değil ama vicdani olarak böylesi bir katkıları da bizim için çok değerli oldu. İçerideki 30 büyüğümüz ve yaşlımız bize emanet” ifadelerine yer verdi.


AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Güzeloğlu son olarak, “Yürekten gelen bu katkılar millet olarak bir olmanın, beraber olmanın, diri olmanın ve güçlü olmanın temel şartıdır” dedi. Tavşancıl Huzurevi’nin açılış kurdelesi, Vali Güzeloğlu ve davetliler tarafından kesildikten sonra huzurevi gezilerek yaşlılarla sohbet etti. Güzeloğlu, Süheyl Erboz’a teşekkür plaketini verirken Tavşancıl Huzurevi Müdiresi Dilek Gürbüz Öztürk de Vali’ye, günün anısına kendisi tarafından yapılan el işlemesi tepsiyi takdim etti. 


Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön