29 / 04 / 2024

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.



Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, gayrimenkul sektörü ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında bu sene deprem, seçim ve ekonomik koşullar sebebiyle konut satışlarında bir durağanlık söz konusu olduğuna değinen Taylan Tanyer, söz konusu bu gelişmede faizlerin yüksek olmasının ve krediye ulaşmakta yaşanan sıkıntıların etkisinin de büyük olduğunu dile getirdi.

Açıklamasında Tanyer Yapı olarak Urla Bademler'de hayata geçirdikleri TanUrla projesini tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydeden Taylan Tanyer, “İnsanlar şu anda nakitte kalmayı tercih ediyor. Birikimlerini bankalarda değerlendirmeyi tercih ediyor. Oysa, gayrimenkul her zaman daha karlı ve güvenilir bir yatırım aracıdır. Özellikle gelişmekte olan bölgelerdeki yatırımlar her zaman kazandırır. Biz 30 senedir temelden konut satıyoruz. Tanyer Yapı'nın tüm projeleri yatırımcılarına kazandırdı. Her inşa ettiğimiz projede taahhütlerimizi fazlasıyla yerine getirdik. Her zaman takip edilen ve yatırımcılarıyla güvene dayalı bir iletişim içerisinde olan bir firmayız. Çalışmalarımız iş programı dahilinde sürüyor. TanUrla 3 adadan meydana geliyor. Projedeki ilk ada yüzde 90 seviyelerine geldi; diğer iki adadaki çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zaman içerisinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon örnek dairelerimizi ziyarete açmayı planlıyoruz. 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerimizi de sene sonunda beğeniye sunacağız” dedi.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

URLA DEĞERLENİYOR

Yaptığı açıklamada Urla'nın gerek konumu, gerekse de Ege kültürünü yansıtan özellikleriyle tercih edildiğine değinen Taylan Tanyer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Urla, bence dünyanın en güzel yerleri arasında yer alıyor. Söz konusu bu bölgeye yatırım yapmayı uzun zamandır planlıyorduk. Mimar Nevzat Sayın imzasına sahip olan TanUrla, insanların yaşamaktan keyif alacağı, teknolojiyi yakalayan, modern ve çevreci yapısıyla ön plana çıkan bir özelliğe sahip. Projeyi dizayn ederken söz konusu bölgenin yeni çekim noktası olabilmek için sosyal ve ticari alanlara da özel önem verdik. TanUrla denize 8 dakika gibi kısa bir mesafede, çevre yoluna da çok yakın konumda yer alıyor. Üstelik Gölcük Gödence gibi bağcılığın giderek ön plana çıktığı önemli bir lokasyon üzerindeyiz. Urla'nın yükselen değeri gastronomiyi de oldukça önemsiyoruz. TanUrla projesinde bu yüzden şef restoranlarımız da yer alacak.”

BÖLGE EKONOMİSİNE KATKI VERECEK


Açıklamasında alanında tanınan markalarla bölge ekonomisine de ciddi bir canlılık getireceklerine değinen Tanyer, şöyle konuştu: “TanUrla'da 25 bin metrekare kapalı ticari alan yer alıyor. Söz konusu bu alanı kurgularken sektörde uzman bir danışmanlık firması ile de çalışıyoruz. Otel, spor salonu, eczane, market, oto yıkama, sağlık alanları gibi temel ihtiyaçları birlikte sunacağız. Urla, beyaz yakalıların da tercih ettiği bir bölge olarak öne çıkıyor. Artık günümüzün ihtiyaçlarına uygun konuttan ya da uzaktan çalışma sistemine uygun modern ofisler de yer alacak. Burası yeni iş geliştirme anlamında da önemli bir sinerji yaratmış olacak. İnsanlar trafiğe girmeden, park sıkıntısı yaşamadan çalışacak, toplantı yapacak sonra buradaki restoranlarda yemeklerini yiyebilecek. Misafiri olanlar için de otelde konaklama imkanı da sağlayacağız. İnsanların yaşamını kolaylaştırmak istiyoruz. Yalnızca TanUrla'da yaşayanlar için değil, bölge için de önemli bir cazibe merkezi olacağız”

HEM ÇEVRECİ, HEM DE MODERN BİR HAYAT

Yaptığı açıklamada Tanyer Yapı olarak doğayla bütünleşik, yeşil enerjiye önem veren ve çevreci projelere imza attıklarına değinen Taylan Tanyer sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Urla Bademler'de inşa ettiğimiz ve yatay mimariyle 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen nmodern bir köy projesi TanUrla'da yalnızca mimari özellikleri değil, sürdürülebilir enerjiyi kullanan, doğaya ve çevreye saygılı bir yaşam şeklini de dizayn ettik. Söz konusu projenin lokasyonuna uygun olan ve zaten bu bölgede doğal olarak yetişen bir peyzaj da uygulayacağız. Her konutun çatısında güneş panelleri bulunacak. Temel aşamasında bunu planlamış olduğumuz için mimari anlamda doğru bir kurguyla sanki konutun bir parçasıymış gibi uyumlu biçimde görünecek. Yenilenebilir enerjiyi doğal yaşamla bir araya getiriyoruz. Kullanımı giderek yaygınlaşmış olan elektrikli araçlar için her evde şarj istasyonu da olacak. Herkesin aynı anda araçlarını şarj edebileceği kapasitede bir altyapı ve donanım uygulaması da yapacağız. Böylelikle karbon salınımını da düşürmüş olacağız. Güneş enerjisini belli merkezlerde depolayarak ortak alanlarda ve konutlardaki enerji ihtiyacına da çözüm getiriyoruz. İsteyenler kendi evlerinde kullanacakları aküyle beraber konutlarındaki enerji ihtiyacının tümünü güneşten elde edebilecek”

 

Nilüfer Belediyesi'nden ticaret imarlı 3 arsa!

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! Şehzadeler'e 628 konutluk yeni proje geliyor!

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 


Geri Dön