02 / 05 / 2024

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.




Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 2-OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil) 3-PVC KAPI PENCERE Plastikten/PVC den kapı, pencere, bunların kasaları, pervazları, kapı eşikleri, vb. imalatı 4- İTHALAT-İHRACAT Her türlü şirket sözleşmesinde bulunan mal ve mamüllerin ithalini ve ihracını yapmak. 5-MAKİNE Şİrket ana sözleşmesinde bulunan işlerle ilgili makinelerin yapımı,alımı satımı ve ticaretini yapmak. 6- GAYRİMENKUL Kendine ait veya kiralanan gayrimenkulun kiraya verilmesi veya işletilmesi
 


Geri Dön