İş Fırsatları

TCDD personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! İŞKUR üzerinden hemen başvurabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yayımladığı ilanda personel alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuruların bugün sona erdiği söz konusu ilan ile ilgili detaylar...TCDD bünyesinde yer alan Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) bünyesinde istihdam edilecek olan personeller için başvuru şartları da belirlendi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları yayımladığı ilanda personel alımı yapacağını açıklamıştı. TCDD bünyesinde yer alan Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) bünyesinde istihdam edilecek olan personeller için başvuru şartları da belirlendi.

İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak olan ilanda adayların atamaları kura yöntemiyle gerçekleştirilecek.

İşte TCDD personel alım ilanı ile ilgili detaylar...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 3 farklı unvanda kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların; Endüstri Meslek Lisesi mezunu olmaları ve Endüstri Meslek Liselerinin Makine Bakım Onarım, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Makine Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Endüstriyel Kalıp ve Makine Model/ Makine Ressamlığı bölümlerinden mezun olmaları gerektiği belirtildi.

İlanda yer alan bilgilere göre, adaylar, TCDD bünyesinde bulunan Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) bünyesinde istihdam edilecek.

TCDD personel alım ilanı başvuru şartları

-İlanın yayımlandığı tarih itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını geçmemiş olmak.
-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık ya da malullük maaşı alıyor olmamak.
-Askerlik ile ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
-Yapılan başvurularda, başvuru yapanların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.
-Lise mezunu olmak.
-Yapılan yerleştirme sonucu atamayla öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı ya da yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri gerçekleştirilmeyecek. Eğer yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecek. 
-Pozisyonlar için alınacak olan işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız olarak  feshedilecek.
-Sakarya'da ikamet ediyor olmak.

TCDD personel alım ilanına nereden başvurulur?

İş ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana kendi kişisel bilgileriyle üye olduktan sonra başvurularını gerçekleştirebilir. Söz konusu pozisyonlar için başvurular bugün sona eriyor. 

 

İŞKUR Haziran ayı personel alımı resmen açıklandı! Hemen başvurun! İşte personel alımı yapılacak o kadrolar! 

TÜBİTAK KPSS'siz 612 kamu personeli alacak! Başvurular başladı mı? İşte detaylar...

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya hemen çok sayıda kadın ve erkek personel alınacak!