Ticari

Tchibo'dan Doğayı Evinize Taşıyın koleksiyonu!

Tchibo, tüm mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında başlayan “Doğayı Evinize Taşıyın” temasıyla tamamen doğal koleksiyonunu Tchibo severlerin beğenisine sunuyor

18 Temmuz tarihinde başlayacak “Doğayı Evinize Taşıyın” temasında organik pamuktan üretilen çarşaf, nevresim takımları ve şort seçenekleriyle kaliteli ve sağlıklı bir uyku vaad eden Tchibo, dekoratif ürün koleksiyonuyla da evlere canlılık katarken çevreyi de koruyor. Çevreye duyarlı bir marka olan Tchibo’nun “Doğayı Evinize Taşıyın”  temasında yer alan vazo, sulama topu gibi cam ürünler geri dönüşümlü camlar kullanılarak üretildi. Geri dönüşümlü camlardan üretilen ürünler enerji tasarrufunun yanında doğal kaynakların korunmasına da yardımcı oluyor. 


Tchibo’dan doğa dostu, yenilikçi malzemeler

 

“Doğayı Evinize Taşıyın” temasında yer alan, içlerinde her evde kullanılabilecek merpen raf, servis sehpaları ve etajer gibi zengin mobilya çeşitlerini barındıran ürünler; tropik bölgelerden ya da kuzeyden gelen masif ahşap mobilya malzemeleri ile üretilerek kar amacı gütmeyen Orman Koruma Konseyi (FSC) standartlarına uygun olarak üretilmiştir.  Her hafta değişen temalarıyla tüm Tchibo severlere farklı ürünleri fiyat avantajlı olarak sunan Tchibo’da kullanılan ahşap, sürdürülebilir ormancılığı destekliyor. 


Tchibo’nun yeni temasında yer alan sulama kovası da yenilikçi ve biyolojik bir madde olan Proganic’ten üretilmiştir. %100 hammadde ve mineralden oluşan Proganic biyolojik olarak çözünebilen, ultraviyole ışınlara karşı dayanıklı, su tutmayan, gıdalar için güvenli ve aşınmaya karşı dirençli bir malzemedir. 


Tchibo’nun “Doğayı Evinize Taşıyın” temasından bazı ürünler:

www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.