27 / 04 / 2024

TEB, 5,4 milyon TL'den işhanı, 8 milyon TL'den fabrika satıyor!

TEB, 5,4 milyon TL'den işhanı, 8 milyon TL'den fabrika satıyor!

TEB, Bayrampaşa'da kargir işhanını 5 milyon 400 milyon TL'den ve Küçükçekmece'de fabrika binasını 8 milyon TL'den satacak...  TEB,  Türkiye genelinde değeri 10 bin TL ile 8 milyon TL arasında değişen ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa sundu



 

 

İnternette www.teb.com.tr/gayrimenkuller adresi üzerinden satışa sunulan taşınmazlar için teklifler alınmaya başlandı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), değerleri 10 bin TL ile 8 milyon TL arasında   değişen 500 gayrimenkulü satışa çıkardı. TEB 'in www.teb.com.tr/gayrimenkuller internet adresinden satışa sunulan gayrimenkuller için teklifler alınmaya başlandı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya başta olmak üzere Türkiye 'nin birçok ilinde yer alan gayrimenkuller arasında fabrika, büro, villa, apartman dairesi ve arsalar bulunuyor.

İnternet üzerinden alınan teklifler banka tarafından değerlendirmeye alınarak, gerekli görüşmeler sonucunda satış gerçekleştiriliyor.

İşte bu gayrimenkuller arasında Bayrampaşa'da satılık işhanı ve Küçükçekmece'de satılık fabrika binası ilanları...

Taşınmazın Tanımı İstanbul Bayrampaşada Kargir İşhanı

 

Niteliği KARGİR İşžHANI

İl İSTANBUL

İlçe BAYRAMPAşžA

Mahalle *

Köy *

Sokak TOPçULAR

Mevki *

Pafta 71

Ada 473

Parsel 25

Blok No *

Kat No Zemin+5 normal+çatı

Bağ. Bölüm No *

Hisse TAM

Adres

Kullanım Alanı(m ²) 2582

Genel Özellikleri:  Taşınmaz, Aquarium Alışveriş Merkezi'ne 80 m., Bayrampaşa Belediyesi'ne 100 m., Merkez Camisi'ne 150 m., TEM Otoyolu Aksaray bağlantı yoluna ise yaklaşık 600 m. mesafededir. Yenidoğan Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi ile Numunebağı Caddesi arasında yer alan binadır. Zemin, 5 normal ve çatı katından oluşmaktadır. Zemin ve normal katların herbiri 375 m2'den , çatı katı ise 332 m2'den oluşmaktadır. Taşınmazın tüm zeminleri PVC zemin kaplaması/beton, duvarları plastik boyalı, tavanları spot aydınlatmalı asma tavan/plastik boyalıdır.

Muhammen Bedeli 5,400,000 TL

SATILIK FABRİKA

Taşınmazın Tanımı:  İstanbul Küçükçekmece'de Satılık Fabrika Binası

Niteliği:  Fabrika

İl:  İSTANBUL

İlçe: KÜçÜKçEKMECE

Mahalle: Halkalı

Köy:

Sokak:

Mevki: Saray

Pafta: 4

Ada:

Parsel: 4652

Blok No:

Kat No:

Bağ. Bölüm No:

Hisse:

Adres:

Kullanım Alanı(m ²): 6100

Genel Özellikleri: Bodrum, zemin ve 3 normal kat olmak üzere toplam 5 katlıdır. Bodrum Kat Elektrik odası, depo alanı, mutfak, ve 3 adet WC, Zemin Kat Sekreterya, imalathane, 2 adet ofis, 2 adet WC ve yemekhane, 1.Kat Sekreterya, 4 adet ofis, imalathane, yemekhane ve 2 adet WC, 2.Kat Antre, 4 adet ofis, imalathane, yemekhane ve 2 adet WC, 3.Kat Antre, 5 adet ofis, imalathane, 2 adet WC ve yemekhane. Binadaki iş yerlerinin giriş kapısı çelik olup iç kapı doğramaları ahşaptır.Pencere doğramaları alüminyumdur.Antre, ofis, sekreterya zeminleri parke kaplı, duvarları saten boyalı, tavan spot ışıklandırmalı asma tavandır. Depo zeminleri kısmen beton, kısmen seramik, kısmen mozaik kaplı, duvarları ve tavanları plastik boyalıdır. Diğer zeminleri seramik ve PVC esaslı zemin kaplaması, duvarları ve tavanları plastik boyalıdır.

Muhammen Bedeli 8,000,000 TL

 


Geri Dön