Kent Haberleri

TEB, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi peş peşe açıkladı! Gören duyan inanamadı!

Kredi kartı olmayan veya mevcut kredi kartını değiştirmek isteyen vatandaşlar, hangi bankaların avantajlı olduğunu araştırıyorlar. Bu bankalarla ilgili önemli bilgilendirmeler yapıldı ve haberimizde detayları bulabilirsiniz. Bu nedenle, vatandaşlar en uygun bankayı seçerek kredi kartı tercihlerini yapıyorlar

Günümüzde kredi kartları, alışveriş yaparken olmazsa olmazlar arasına girdi. Bu nedenle, vatandaşlar en uygun bankayı seçerek kredi kartı tercihlerini yapıyorlar. Vatandaşları ilgilendiren önemli bir bilgilendirme yapıldı ve detaylar haberimizde yer alıyor.
 

Kredi kartlarının yüksek masrafları vatandaşların omuzlarına binerken, bazı kredi kartı aidatları yıllık 1.000 TL'ye kadar çıkarak insanları şaşırtıyor. Bankalar ise çeşitli kampanyalarla kredi kartı müşterilerini çekmeye çalışıyor. Faizsiz, ücretsiz ve kampanyalı kredi kartı sahibi olmak isteyenler, avantajlı fırsatlardan yararlanmak için fırsatları karşılaştırıyor. Bu haberimizde, en uygun kredi kartı kampanyalarını sizler için hazırladık.

Kredi kartlarındaki faiz oranları genellikle benzer seviyelerde olsa da, aidat konusu bazen müşterilere sorun çıkarabiliyor. Özellikle Aralık ayında son parasının aidat olarak kesilmesi hiç de hoş bir durum değil. Bu nedenle son yıllarda, vatandaşlar ücretsiz, aidatsız kredi kartlarına yöneliyorlar. Bu haberimizde, kampanyaları ve masrafsız kredi kartlarını inceledik ve sizler için bayramdan önce başvurabileceğiniz uygun kredi kartı fırsatlarını derledik.

BANKA KREDİ KARTI AİDAT KAMPANYA AKBANK AXESS ÜCRETSİZ     15 BİN TL FAİZSİZ KREDİ QNB FİNANSBANK ENPARA ÜCRETSİZ ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ QNB FİNANSBANK    CARDFİNANS GO ÜCRETSİZ SONRADAN TAKSİT FIRSATI ENPARA ENCARD ÜCRETSİZ ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ AKBANK WİNGS BUSİNESS ÜCRETSİZ 1.500 TL AKBANK WİNGS ÜCRETSİZ 10.000 MİL AKBANK AXESS BUSİNESS ÜCRETSİZ 1.500 TL ENPARA ŞİRKETİM ÜCRETSİZ 10 BİN TL FAİZSİZ YAPI KREDİ PLAY ÜCRETSİZ 1.500 TL PUAN YAPI KREDİ WORLD GOLD 246.50 TL 1.500 TL PUAN YAPI KREDİ WORLD PLATİNUM 278.00 TL 1.500 TL PUAN YAPI KREDİ ADİOS 287.00 TL 1.500 TL PUAN YAPI KREDİ ADİOS PREMİUM 421.00 TL 1.500 TL PUAN YAPI KREDİ CRYSTAL 698.00 TL 1.500 TL PUAN TEB CEPTETEB ÜCRETSİZ 4.500 TL BONUS TEB TEB BONUS CARD    ÜCRETSİZ 4.500 TL BONUS

2023'te, kredi kartı seçeneklerinde, ücretsiz aidat sunan kredi kartları daha çok tercih ediliyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarları, kart limiti 25 bin TL'nin altındaysa yüzde 20'ye kadar düşürülebiliyor. Ancak, kart limiti 25 bin TL'nin üzerindeyse, asgari ödeme tutarı minimum yüzde 40 oluyor.

Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseliş tahminleriyle yatırımcıları uyarıyor: 35 liranın üzerine çıkacak!
Aile Destek Programı 2023 Nisan müjdesinden sonra flaş bir açıklama! Hesaplara 2 bin 59 TL ve 3 bin 708 TL  yatıyor!
PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!