Ekonomi

TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına doyuracak! Toplamda 150 TL Bonus fırsatı! İşte detaylar!

TEB verdiği emekli promosyon ödemesinden sonra sayısız kampanyalara da başladı. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de elektronik ve beyaz eşya kampanyası!TEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeye niyetli

TEB emekli promosyon yarışı ile adından sıkça söz ettiren bankalardan biridir. TEB bu seferde sunduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeye niyetli. TEB elektronik ve beyaz eşya harcamalarına 150 Bonus veriyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detayları ile TEB 150 TL kampanyası...

TEB Bonus Kredi Kartları ile 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında elektronik ve beyaz eşya sektörlerinde tek seferde yapacağınız 5.000 TL ve üzeri her harcamalarınıza 50 TL, toplamda 150 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden ya da TEKNOLOJI yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

Kampanyaya ait diğer bilgiler: Bonus Yükleme Tarihi: 6 Ekim 2022 iken, Bonus Geri Alım Tarihi: 21 Ekim 2022 olarak belirlendi.

Otomobil fiyatlarındaki ani düşüş şaşırttı! Araç alacaklara müjde! Tarih açıklandı!

Benzin ve motorin fiyatlarında beklenti büyük! İşte 26 Eylül Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Prefabrik ev yardımı nasıl alınır?