Kent Haberleri

TEB emekli promosyonu Eylül 2024! Hesaplara yatırılacak paralar peş peşe açıklandı!

Milyonlarca emekli promosyon tutarları ile ilgili araştırmalar yaparken, TEB de Eylül 2024 emekli promosyonunu açıkladı. yer alıyor. Peki TEB emeklilere ne kadar promosyon veriyor? 

Temmuz ayında emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra, banka promosyonları da pek çok emekli tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Bankalar hem mevcut  müşterilerini kaybetmemek hem de yeni müşteri kazanabilmek için emekli promosyonlarında resmen yarışırken TEB de Eylül ayı rakamlarını açıkladı. 

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları emekli vatandaşlara promosyon ödemesi veriyor.  Yüzleri güldüren emekli promosyonu alabilmek için maaşın da o bankadan alınması gerekli. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için bankalar, promosyon kampanyaları çerçevesinde cazip teklifler sunuyor. 

Emeklilerin promosyon ödemeleri için en çok araştırdığı bankalar arasında TEB yer alıyor. Peki TEB Eylül 2024 emekli promosyon ne kadar? İşte TEB emekli promosyonu detayları…

TEB EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURULARI EYLÜL 2024 


SGK ve Bağkur’dan yeni emekli olacaklar, e-Devlet’ten ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” şeklinde yaptıklarında emekli promosyonu almaya hak kazanıyor. 

Yine Emekli Sandığı'ndan yeni emekli olacaklar da çalışmakta oldukları kurumlara  iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışacakları bankayı “Türk Ekonomi Bankası” şeklinde  belirterek promosyon almaya hak kazanıyor.

Maaşlarını TEB'e taşımak isteyenler ise işlemlerini TEB Şubelerinden, CEPTETEB Mobil’den, Bireysel İnternet Şubesinden ve e-Devlet'ten yapabiliyor. 

TEB EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR EYLÜL 2024? 


Emekli maaşılarını TEB'den alan müşterilerin promosyon ödemeleri aşağıdaki tabloda yer alan  SGK’nın standart maaş bantlarına göre yapılıyor: 

Maaş Bandı

Nakit Promosyon

0 - 10.000 lira

5.000 Türk Lirası

10.000 TL - 15.000 lira

8.000 Türk Lirası

15.0000 TL - 20.000 lira

10.000 Türk Lirası

20.000 lira ve üzeri

12.000 Türk Lirası

Maaşını TEB üzerinden alan emeklilere ayrıca;
CEPTETEB Mobil, CEPTETEB İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi’nden gerçekleştirilecek olan EFT/Havale işlemlerinizde masrafsızlık,
Emekli vatandaşlara özel ücretsiz (aidatsız) TEB Bonus Kart, TEB She Kart ve CEPTETEB Dijital Kredi Kartı, 
TEB ATM’leri dışında, TEK ATM Platformu ile Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık toplam 3 işleme kadar masrafsız para çekme / para yatırma / kredi kartı borç ödemesi yapabilme, 
Emekli maaş müşterilerine özel öncelikli şekilde erişilebilen çağrı merkezi hattı gibi ayrıcalıklar da sunuluyor. 

 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım için onay geldi! Geçici kabul tutanağı onaylandı!

460 yat kapasiteli Çeşme Şifne Yat Limanı projesi iptal edildi!

Milli Emlak, iki şehirdeki 15 adet lojman ile 1 arsayı satıyor! İndirim ve taksit fırsatıyla!