11 / 09 / 2024

TEB Eylül 2024 emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı!

TEB Eylül 2024 emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı!

Milyonlarca emekli Eylül 2024 emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, TEB de emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı. İşte TEB emekli promosyonu ile ilgili detaylar…



Geçtiğimiz Temmuz ayında emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra bankaların promosyonları da pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 

Müşteri çekebilmek için yarışan bankalar Eylül ayı promosyonlarını peş peşe açıklarken, TEB de promosyon rakamlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Hem özel bankalar hem de kamu bankaları emekilere promosyon ödemesi veriyor ancak emekli promosyonu alabilmek için maaşın da o bankadan alınması gerekli.

 SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için bankalar, promosyon kampanyaları çerçevesinde cazip teklifler sunarken pek çok kişi de Eylül 2024 rakamlarını araştırıyor.

Peki TEB emekliye ne kadar promosyonu veriyor? TEB emekli promosyonu Eylül 2024 ne kadar? İşte emeklilerin merak ettiği o soruların yanıtları…


TEB Eylül 2024 emekli promosyonu için tavan rakamı açıkladı! 

TEB EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU EYLÜL 2024 

Paylaşılan detaylara göre SGK ve Bağkur’dan yeni emekli olacaklar, e-Devlet’ten ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde banka tercihini “Türk Ekonomi Bankası” yaparak promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. 

Yine Emekli Sandığı'ndan yeni emekli olacak vatandaşlar da çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde çalışmak istedikleri bankayı “Türk Ekonomi Bankası” şeklinde belirterek emekli promosyonu almaya hak kazanıyor.

Emekli maaşlarını TEB'e taşımak isteyenler ise işlemlerini TEB Şubelerinden, CEPTETEB Mobil’den, Bireysel İnternet Şubesinden ve e-Devlet üzerinden yapabiliyor.

TEB EMEKLİ PROMOSYONU EYLÜL 2024 NE KADAR? 

Maaş Bandı

Nakit Promosyon

0 - 10.000 lira

5.000 Türk Lirası

10.000 TL - 15.000 lira

8.000 Türk Lirası

15.0000 TL - 20.000 lira

10.000 Türk Lirası

20.000 lira ve üzeri

12.000 Türk Lirası

Emekli maaşlarını TEB üzerinden alan emeklilere promosyon dışında pek çok fırsat da sunuluyor.

 İşte o fırsatlar:

-CEPTETEB Mobil, CEPTETEB İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi’nden gerçekleştirilecek olan EFT/Havale işlemlerinizde masrafsızlık,

-Emeklilere özel olarak ücretsiz (aidatsız) TEB Bonus Kart, TEB She Kart ve CEPTETEB Dijital Kredi Kartı, 

-TEB ATM’leri dışında, TEK ATM Platformu ve Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık olarak 3 işleme kadar masrafsız para çekme / para yatırma / kredi kartı borç ödemesi yapabilme, 

-Emekli maaş müşterilerine özel olarak öncelikli biçimde erişilebilen çağrı merkezi hattı. 

 

Bu ay hesaplara 9 bin 77 TL yatacak! Yeni zamlı evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır?

Oturulamayacak derecede eski ve bakımsız ev sayısı, 2024’ün ilk 7 ayında 13 bin 161’e ulaştı!

Öğrenciler kalacak yurt ve ev bulamıyor! Barınma krizi gittikçe artıyor!


Geri Dön