Eğitim

TEB'de 1 milyon lirası olana özel muamele!

TEB Portföy Genel Müdürü Ömer M. Yenidoğan, bankanın kurulduğu günden beri kişisel bankacılığa ağırlık verdiğini söyledi

TEB Portföy Genel Müdürü Ömer M. Yenidoğan, bankanın kurulduğu günden beri kişisel bankacılığa ağırlık verdiğini söyledi. Son 2-3 yıldır özel bankacılıkta varlık yönetimine odaklandıklarını vurgulayan Yenidoğan, "Bankamızda bir milyon TL varlığı bulunan müşterilerimize özel hizmet veriyoruz. Bu konuda altı bölgede 40 kişilik özel ekibimiz mevcut. 2400 özel bankacılık müşterimiz var" dedi.

A Yüzde 8'i bizim bankamızda
Ömer Yenidoğan şöyle konuştu: "Zaten Türkiye'de 1 milyon lira ve üzeri mevduatı olan 30 bin kişi var. Yani bunların yüzde 8'i bizim müşterimiz. Bu müşterilerimize 'kart hamili yakinimdir' servisi yapıyoruz. Yani bu müşterilerimiz TEB'in leasing, factoring, sigorta iştiraklerinden özel hizmet alıyor. TEB şubelerinde ise şube müdürleri tarafından ağırlanıp yine özel hizmet alıyorlar."

Uluslararası fırsatlar var
Banka, varlık yönetiminin yanı sıra ulusal ve uluslararası alanda sanat danışmanlığı yapıyor.
Yatırım açısından ticari gayrimenkulde ciddi kâr gören banka, özel müşterilerine bu konuda tavsiyelerde bulunuyor. Bu kapsama dükkan, alışveriş merkezi, fabrika gibi ticari yapılar giriyor. Ortağı Fransız BNP Paribas'ın global imkanlarından yararlanıyor.
Yurtdışında gayrimenkul alacak olanlara kredi veriyor.
Varlık yönetimi konusunda özel müşterilerine özel fonlar çıkarıyor.
Posta