Kent Haberleri

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Bayramda peşin paraya ihtiyacı olanlar bu kampanyayı kaçırmamalı. 50.000 TL düşük faizli peşin destek verilecek. Bayram öncesi gereksinimi olanlar başvuru yaparak elde edebilecek.Merak etmeyin peşin ihtiyacı olanlara büyük kampanya yapıldı

Kurban bayramı yaklaşırken peşin paraya ihtiyacı olanlar da kara kara ne yapacağını düşünüyor. Merak etmeyin peşin ihtiyacı olanlara büyük kampanya yapıldı. Bayrama sayılı günler kala  TEB Bankası güncel kampanyasını ilan etti. Nakit para ihtiyacı  olanlar için bayram kredisi verilecek. Düşük faizli bayram kredisi 50.000 TL ve 36 ay vadeli olarak verilecek. Bayram kredisi için başvuru koşulları ve ayrıntılar da belli oldu. Düşük faizli 36 ay vadeli TEB bayram kredisi kampanyası ayrıntıları haberimizde…

TEB düşük faizli bayram kredisi kampanyasını ilan etti. Kurban bayramına doğru peşin ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenlere düşük faizli kredi veren bankaları araştırıyor. Bu hususta güncel kampanya Türkiye Ekonomi Bankası'ndan yapıldı. Bayram öncesi peşin paraya ihtiyacı olanlar için TEB düşük faizli bayram kredisi sunacak.

TEB'den bayram kampanyası! Bu paraya ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirin

Ekonomik güçlük yaşayan herkese katkı sağlamayı sürdüren Türkiye Ekonomi Bankası, 50 bin TL peşin destek olanağını 36 ay vadeli olarak veriliyor. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası için başvurular başladı. Bayrama sayılı günler kala bu avantajı değerlendirerek kampanyaya dahil olabilirsiniz. 

TEB, bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunar. Müşterilerine çeşitli finansal ürünler ve hizmetler sağlar. Aşağıda, TEB'in temel faaliyet alanlarından bazılarını bulabilirsiniz:

Bireysel Bankacılık: TEB, bireysel müşterilere çeşitli bankacılık ürünleri sunar. Bu ürünler arasında bireysel krediler, mevduat hesapları, kredi kartları, yatırım ürünleri ve sigorta hizmetleri yer alır. Ayrıca, dijital bankacılık çözümleri ve mobil uygulamalar aracılığıyla müşterilerine kolay erişim imkanı sağlar.

Kurumsal Bankacılık: TEB, kurumsal müşterilere çeşitli finansal hizmetler sunar. Şirketlere, KOBİ'lere ve büyük ölçekli kuruluşlara özel çözümler sunar. Bu çözümler arasında ticari krediler, ticaret finansmanı, nakit yönetimi, döviz hizmetleri ve diğer kurumsal bankacılık hizmetleri yer alır.

Yatırım Bankacılığı: TEB, kurumsal müşterilere yatırım bankacılığı hizmetleri sunar. Şirketlere sermaye piyasalarında danışmanlık, birleşme ve satın almalar, hisse senedi ve tahvil ihraçları gibi konularda destek sağlar.

Uluslararası İşlemler: TEB, uluslararası ticaret ve döviz işlemlerinde müşterilere hizmet verir. İhracat ve ithalat işlemleri, döviz kuru riski yönetimi ve döviz transferleri gibi konularda çözümler sunar.

İstediği çıkışı yakalayamasa da bu Altcoin yüzde 200 Yükseldi!

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Migros'tan 24'lü tuvalet kağıdında harika kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın